Broadway Jegyiroda
Jegyirodák:
1026 Bp. Gábor Áron u. 74-78. (Rózsakert)
Tel: 340-40-40 Nyitva: H-P: 10-19h Szo:10-17
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Első Pesti Vigalom
12

Első Pesti Vigalom

Április 24-én este elindul egy különleges sorozat - zenés, táncos mulatság, vacsoraest formájában, ahol nem kell kompromisszumot kötni, ahol mindenből csakis a legjobbat szeretnénk nyújtani Nektek, barátainknak.  több

Ami a hangulatot illeti, egyedülálló zenei formációnak lehettek majd fül és szemtanúi, - az igazi kifinomult stílusú, csakis erre az alkalomra, Fűzy Máté által újra hangszerelt dalokat Weisz Viktor fogja előadni, akit Horváth József kísér zongorán, valamint a Band of Streets fúvósai teszik még egyedibbé. Ez a formáció és hangszerelés sehol máshol nem lesz hallható az országban - garantáltan nem maradtok ülve :)

Az ételek megálmodója, Fazekas Tamás neve egyébként már önmagában is garancia a vacsora színvonalára. Az Andrássy úti Klasszból sokan ismerhetitek, most külön erre az alkalomra készített  étlapjáról válogathattok kedvetekre.

A helyszín az első alkalommal a Seasons Bistro, -hangulatos, prémium, csodás műemléki környezetben, a Liszt Ferenc Zeneakadémia közvetlen szomszédságában. Keresve sem találhattunk volna jobbat - egy olyan összetartó, lendületes, fiatal csapattal, akik számára a vendéglátás szívből jövő hivatás.

Az est fénypontjai pedig Ti lesztek, hozzánk közel álló barátok, ismerős arcok, olyan emberek, akikkel szeretünk szórakozni, akiket szeretünk őszintén, barátként üdvözölni, akiknek szeretnénk maradandót, felejthetetlent nyújtani."

A Vacsoraasztal jegy magában foglal egy pohár welcome pezsgőt, valamint éjfélkor sós falatokat. Érkezés 19.00 órától.
A Bárjegy szintén tartalmaz egy pohár üdvözlő italt, belépésre jogosít, de ülőhelyet nem biztosít. Érkezés 21.00 órától.

Ajánló


Az elmúlt évek zenés estjeinek „ESSZENCIÁI” csendülnek fel, mint például Mozart: Vámpírok bálja,…

Idén augusztusban immáron hetedik alkalommal várjuk a Nemzeti Emlékhelyre, hogy képzelőerejében bízva és…

A Mézga Család c. zenés színpadi vígjátékban a Romhányi – Nepp –Ternovszky nevekkel…