Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Jegytípusok


1 300 Ft
Földszint

Aktuális előadások



Keresd és rálelsz, mert amit nem keresnek, az felfedezetlen marad!

 

Advent .... “24 ünnepváró nap, 24 lehetőség egy különleges varázslatra, amelyben az is kap, aki ad, és az is ad, aki kap.... mert amikor mesélünk vagy mesét nézünk, az olyan ajándék, amely nem kerül semmibe, mégis nagyon sokat ér. Mesélőnek és közönségnek egyaránt közösen megélt pillanatokat és élményt nyújt, olyan erő, amely építi, gazdagítja, megerősíti és segíti megtartani az emberi kapcsolatokat.

Mesénkben szó és hang, dal és mozdulat lélektől- lélekig száll, annak a legmélyebb rétegeiben hagy nyomot, ősi, szimbolikus és összetett táncnyelven üzen felnőttnek és gyermeknek egyaránt.

 

Mi pedig az ünnepváró fények kigyulladása idején még jobban hisszük, hogy világunk folyamatos és gyors változása mellett igény van a hagyományosra, az állandóra, a változatlanra, az örökérvényű kapaszkodókra és támpontokra is.”

 

Bemutatják az Urban Verbunk Junior csoportjai

 

Koreográfusok: Asztalos- Kiss Zsuzsanna, Csík Dávid, Fanni Fábián, Heiger József, Moussa Ahmed, Rásó Luca, Tóth Judit

 

Viselet: Kolozs Tímea

Fény, hang: Next Stage Team

 

Díszlet: Mindák Gergely

Ajánló


A kétórás musical show a ma rendelkezésünkre álló legkorszerűbb show technikai elemek alkalmazásával teremti meg azt az egyedi látványvilágot, amely…

Baráznay Ignácz történetünk képzeletbeli főhőse. Ő a Szabadságharc mártírja, kit a nemzet csak a „Pákozdi Oroszlánként” emleget. Tisztázatlan halála után…