Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Elvis és Sinatra : A Király és a Hang
2

Elvis és Sinatra : A Király és a Hang

Debrecen Big Band
Szolnoki Péter – Vastag Csaba – Vastag Tamás koncert
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. április 17. hétfő, 19:00

Az év eleji bezártság után, Tavaszi Nyitókoncertünket a Kölcsey Központban tartjuk zenekarunkkal, a Debrecen Big Band-del, április 17-én.

Elvis Presley és Frank Sinatra, a világ leghíresebb és legnépszerűbb előadói között vannak számon tartva. E két művész által előadott népszerű dallamok csendülnek fel a koncerten. 

Ezen neves előadók 11 Grammy-díj tulajdonosai, és megannyi díjak mellett, színészként is foglalkoztatott művészek voltak.

Elvis és Frank számos közös produkcióban is fellépett sikeresen. 

Magyar vonatkozás Elvis Presley-vel kapcsolatban, 2011-ben a Fővárosi Önkormányzat Budapest Díszpolgárává avatta, az 1956-os Forradalom melletti kiállásáért. 

Koncertünkön Elvis és Sinatra népszerű slágerei, Szolnoki Péter, Vastag Csaba, Vastag Tamás tolmácsolásában szólalnak meg .

 

A koncerten közreműködnek még a Valcer Táncstúdió táncosai, Minya Andrea, Zsom Melinda, Antóni Norbert, Petrusovics Attila Vocalisták, konferál Fazekas László Best FM rádió, és Pataj György zongora, Geier Attila gitár, Pusztai Csaba dob, Ullmann Ottó basszus gitár, Lutz János bőgő vendégművészek.

Ajánlatunk


Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

Ajánló


A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű…

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!