Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Eric Kästner: A két Lotti - a Dart Társulat táncelőadása

Eric Kästner: A két Lotti - a Dart Társulat táncelőadása

Két egymásról mit sem tudó ikerlány véletlen találkozása egy nyári táborban – így kezdődik Lotti és Lusie története.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. május 26. vasárnap, 15:00

Két egymásról mit sem tudó ikerlány véletlen találkozása egy nyári táborban – így kezdődik Lotti és Lusie története. A két lány, miután rájönnek, hogy a hasonlóságuk nem a véletlen műve, mindent megtesznek azért, hogy újra összehozzák a családot.
A népszerű történetet táncban mesélik el egy kortárs amerikai szerző zenei montázsára a Dart Társulat tagjai. A családi összetartozás, a testvéri szeretet, a féltékenység,
a megbocsátás mind központi témái az általános iskolásoknak készülő produkciónak.
Eric Kästner születésének 120. évfordulóját ünnepelve készül a híres ifjúsági regény táncelőadás változata. A bemutatót a Zsidó Művészeti Napok keretében gyereknapon tartjuk a Bethlen Téri Színházban.

Luise: Bujdosó Anna
Lotte: Hannah Eden
Luiselotte Körner: Monica Nemesio Garcia
Ludwig Palfy: Kiss Tamás

Koreográfus: Varga Kinga

Ajánlatunk


Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napóleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantes már nem tudja bizonyítani igazát.

Ajánló


A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!