Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Eric Lee-Magic Show-Francia vendégjáték

Eric Lee-Magic Show-Francia vendégjáték

A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: március 31. vasárnap, 19:00

A francia Eric Lee az illuzionisták vérbeli fenegyereke! Kisujjában van mágia és varázslat, olyan könnyedén mutatja be hihetetlenebbnél hihetetlenebb trükkjeit, mintha így született volna! Vagy így is született? Ez maradjon meg az ő nagy titka!

A Fővárosi Nagycirkuszban március utolsó hétvégéjén négy alkalommal látható Magic Show című műsorában megmutatja nekünk is, miért ő a világ egyik legjobb és leghíresebb mágusa. Extremitás, izgalom és boszorkányság jellemzik minden produkcióját, és neki csak egy tanácsa van: nehogy pislogjatok, mert elszalasztjátok a varázslatot!

A világhírű Eric Lee négy egymást követő előadásban lép a Fővárosi Nagycirkusz porondjára! Műsorában lesz elképesztő tempójú gyorsöltözés, levitáció és repülő zongora, egy hatalmas középkori inga, aztán egy két ember magas fúrógép és egy sebesen pörgő dupla körfűrész is, Ozmózis című számában átmegy az üvegen, majd szemtanúi lehetünk, hogyan szabadul ki egy vízzel teli, leláncolt akváriumból, végül pedig bevisz minket baldachinos ágyába, és megleshetjük, milyen egy varázsló különös nászéjszakája.

Az Európa színpadain már nagy sikerrel bemutatkozott francia mágus, Eric Lee először érkezik Budapestre! Nem érdemes kihagyni, hiszen ki tudja, mikor jár legközelebb Magyarországon…

Ajánlatunk


Magyarország EU-s csatlakozásának 20. évfordulóját ünnepli a nyitókoncert, amit a Budapesti Tavaszi Fesztivállal egyidős, világhírű Chamber Orchestra of Europe ad Perényi Miklós gordonkaművész közreműködésével.

A teremtő szellemű Philippe Herreweghe saját alapítású, világhírű műhelyeivel: a Collegium Vocale Gent kórusával és az Orchestre des Champs-Elysées zenekarával lép a Müpa színpadára. Mint közismert, repertoárja nem korlátozódik a szigorúan vett régizenére: Monteverditől Stravinskyig, Gesualdótól Dvořákig mindent vezényel, ami felkelti érdeklődését.

Az előadás a műfajtól megszokott módon nincs híján humornak, játékosságnak, A mosoly országa a kibékíthetetlen világnézeti ellentétek, kulturális és társadalmi különbségek komoly kérdéseit járja körül, és ez a világ első operettje, mely nem vidám végkifejlettel zárul.

Ajánló


Két jubileum varázslatos találkozása a Müpa színpadán: a Talamba Ütőegyüttes fennállásának huszonötödik évfordulóját Muszorgszkij idén százötven éves zeneművével, az Egy…

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!