Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


„…és ideje a táncnak” – jelenetek az Ószövetségből

„…és ideje a táncnak” – jelenetek az Ószövetségből

Kultúránk alapműve a Biblia, történetei és tanításai tudásunk meghatározó alappillérei. A Bartók Táncszínház előadásában a Könyvek Könyvének jólismert ószövetségi részletei elevenednek meg a tradicionális és a modern táncstílusok ötvözéséből létrejövő nyelven.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. november 7. szombat, 19:00

Kultúránk alapműve a Biblia, történetei és tanításai tudásunk meghatározó alappillérei. A Bartók Táncszínház előadásában a Könyvek Könyvének jólismert ószövetségi részletei elevenednek meg a tradicionális és a modern táncstílusok ötvözéséből létrejövő nyelven. A zsidó-keresztény hagyomány olyan emblematikus alakjait idézi meg a táncjáték, mint Mózes vagy Dávid, és olyan jól ismert eseményeket ismerhetünk fel a színpadon, mint például a kivonulást Egyiptomból, vagy Dávid és Góliát harcát. Az előadás egy nép, egy közösség összetartozásáról és az Istenbe vetett hit mindent átható erejéről szól.

Bemutatónk egyben tisztelgés is  a fennállásának 20. évfordulóját ünneplő  táncszínházunk, a Bartók Táncszínház előtt.

Zeneszerző: Nánási Péter
Jelmez, látvány: Matyi Ágota
Díszlet: Czingáli Zoltán (Cingi)
Dramaturg: Balassa Eszter

Az előadásban hallható szövegek:
Auksz Éva, Fekete László, Őze Áron

Tánctanárok: Nagy Emese, Várnagy Kristóf
Rendező, koreográfus: Vári Bertalan

Az előadás időtartama 70 perc szünet nélkül

Ajánlatunk


Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja ez nem), egyszer elhangzik az a szó, hogy 'zsidó', egyszer az, hogy 'cigány'. Lesz füst, stroboszkóp, hangos zene, riasztó hangeffektek, zaj, káosz, kosz és több liter művér.

Molnár Ferenc vígjátéka egy furcsa szerelmi négyszög története ironikus, szívfacsaró mese.

Nagymama, lány, unoka. Mindegyik mást akar, mindegyik másként, mással szeretné élni az életét. Teri például szeretője mellett képzeli el a mindennapjait. Lánya, Emma egy titokzatos kis jövevénnyel. De mit szól mindehhez a vidéki Mama, aki váratlanul beállít a pesti lakásba? A nevetés kódolva van..

Ajánló


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Évnyitó vagy szülői értekezlet? Napközi ügyelet és portfólió készítés? Mit tegyünk, ha a tanár kollégák játszmákba hajszolják egymást és visszaélnek…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!