Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Esti Kornél

Esti Kornél

Az Esti Kornélt 2006-ban alapították mezőtúri fiatalok. Gimnáziumi zenekarként szerveződött, az alapítók közül Lázár Domokos (gitár, ének), Pályi Ádám (basszusgitár) és Veres Imre (gitár) tag ma is. Lázár Domokos öccse, Lázár Ágoston (dob) 2007-ben csatlakozott. Alakulásuk óta folyamatosan koncerteznek.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. augusztus 2. péntek, 21:00

Az Esti Kornél egy magyar alternatív rockegyüttes, 2006-ban alakult Mezőtúron. Az együttes tagjai: Bodor Áron (ének, billentyű), Horváth Kristóf (gitár), Lázár Ágoston (dob, vokál), Lázár Domokos (gitár, ének), Pályi Ádám (basszusgitár) és Veres Imre (gitár). Jellegzetes felállásukban három szólógitár játszik együtt. Öt nagylemezük jelent meg eddig: Egytől egyig (2009), Boldogság, te kurva (2011), Ne félj (2014), Éjszaka van (2016) Eltűnt idő (2018).

2008 áprilisában elkészítették első klipjüket Panodráma című dalukhoz Vad Róbert rendezésében. Novemberben a Borsodi Zenei Fesztiválok tehetségkutatójának nyertesekénttovábbjutottak az International Live Award bécsi középdöntőjébe.

2009-ben a Kiscsillag, a Heaven Street Seven és a Pál Utcai Fiúk zenekarokkal léptek fel. Első nagylemezük, az Egytől egyig 2009 novemberében jelent meg a Megadó Kiadó gondozásában, melyről a Ha ébren volnál című dalt a Petőfi Rádió is játszotta. Nem sokkal az album megjelenése után a Kispál és a Borz őszi turnéjának vendégeként szerepeltek, majd 2010-ben az Esti Kornél volt az előzenekar a Kispál és a Borz búcsúkoncertjén, a Sziget Fesztivál nagyszínpadán.

2010-ben megjelentették második klipjüket Ki van kint című számukhoz, ismét Vad Róbert rendezésében. Felléptek a Magyar Rádió 8-as stúdiójában, az MR2 - Petőfi Rádió Akusztik című műsorában. Eddigre számos fesztivál színpadán megfordultak, többek között a Sziget, VOLT, EFOTT, Fishing on Orfű, Hegyalja, SZIN, Pannónia Fesztiválokon.

2011-ben vették fel második nagylemezüket a Pannónia Stúdióban Boldogság, te kurva címmel, melyet a Collective Art adott ki. Az albumról a címadó dal és a Mit akarsz látni a legsikeresebb.

2012 őszén személyes okok miatt megváltak régi énekesüktől, Nagy Istvántól, a helyére Bodor Áron érkezett. Vele együtt Horváth Kristóf gitáros csatlakozott a zenekarhoz, aki addig külsős tag volt turnémenedzserként és hangtechnikusként. Bodort és Horváthot egy három számos klipsorozattal mutatták be: Megjöttem végre, Boldogság, te kurva, Nem változik semmi.

2013-as turnéjuk során együtt játszottak többek között a Vad Fruttikkal, az Óriással, a Carbovaris-szal és a Mary Popkids-zel. Augusztusban klipet forgattak Ne félj című dalukhoz, amely a Petőfi Rádión is hallható volt. Karácsonykor újabb, megrázó klippel jelentkeztek a Tátott szájjal címűhez Rácz Péter és Vad Róbert rendezésében, és Veres Gyula képzőművész főszereplésével.

2014 áprilisában készült el szerzői kiadásban harmadik nagylemezük, a Ne félj. Megjelenéskor két napra ingyen letölthetővé tették. A dalírásban már a 2012-ben csatlakozott tagok is részt vettek, a címadó dal fő gitártémáját Horváth Kristóf, a Téren szövegét és zenei alapját pedig Bodor Áron szerezte. Utóbbihoz minimalista klipet adtak ki ugyanezen év elején, amelyben saját kézírásukkal járulnak hozzá az intim hangulat megteremtéséhez. Legnépszerűbb dalai a Ne félj és a Rohadt eső.

Ajánlatunk


Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

Ajánló


43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk…

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!