Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


ETHNO HUNGARY koncert

ETHNO HUNGARY koncert

Országhatárokon, óceánokon és kultúrákon átívelő utazásra invitálunk minden kalandos kedvű zenerajongót! Felnőtteket és gyerekeket, nagymamákat és nagybácsikat, jóbarátokat és első randisokat egyaránt várunk a Lóvasútra, egy egyszeri és megismételhetetlen zenés-táncos eseményre!
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. április 30. vasárnap, 16:00

Az Ethno Hungary projektzenekar 25 tagja 15 különböző országból érkezik, és ebben a felállásban csak egyetlenegy alkalommal koncerteznek Budapesten. Valódi világzenei produkcióban lesz részünk, melyet a kultúrák közti elfogadás és kíváncsiság hív életre egy balatoni alkotótábor keretében, közvetlenül a koncertet megelőzően. Egy évvel ezelőtt az akkori tagokkal hatalmas sikert aratott az első Ethno Hungary koncert, idén pedig új zenészekkel és teljesen új repertoárral egy új utazásra repít minket a zenekar ezen a hihetetlenül izgalmasnak ígérkező délutánon.

A műsorban szereplő dalok révén megismerkedünk különféle népek és kultúrák jellegzetes dallamvilágaival, ritmusaival, saját nyelvükön és tradicionális hangszereiken előadott történeteivel. Sőt, a táncoslábúak örömére még néhány könnyen megtanulható néptáncot is bemutatnak a zenészek, így bátran csatlakozhat a közös táncba, aki nem fél új dolgokat kipróbálni!

Az Ethno Hungary mindenkit magával ragadó produkcióját nem érdemes kihagyni!

Az Ethno Hungary koncert és alkotótábor szervezői: Babel Camp, Jeunesses Musicales Hungary

Támogató: Jeunesses Musicales International

Ajánlatunk


„A Feketeszárú cseresznye magja egy egészen jelentéktelen epizód. Egyetlen pezsgős éjszaka hangulata, amely sehogy sem akar elfakulni bennem.." - Hunyady Sándor, író

Akár egy Agatha Christie krimi a Sex és New York karaktereivel! A Liliom Produkció – Dámák a pakliban című új krimi-vígjátéka egy izgalmas, egész estés kikapcsolódást kínál a krimi és humor kedvelőinek.

Ajánló


19:00 Kapunyitás 20:00 Beton.Hofi 22:00 Krúbi Beton.Hofi Rap Artist Krúbi háromszoros Fonogram-díjas énekes, rapper, zeneszerző, szövegíró. Első dalában, a 2017…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!