Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


EurOpus - Hans Lüdemann TransEuropeExpress featuring Majid Bekkas
2

EurOpus - Hans Lüdemann TransEuropeExpress featuring Majid Bekkas

Opus-beli koncertjén a TransEuropeExpress már nagyszabású, négy részből álló, on the edges című vadonatúj projektje első részének ősbemutatóját tartja, mellyel azután Európa fesztiválszínpadaira gurulnak tovább.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. július 11. csütörtök, 20:00

 Közreműködik:

    Hans Lüdemann - zongora, virtuális zongora
    Yves Robert - harsona
    Alexandra Grimal - tenor- és szopránszaxofon, ének
    Silke Eberhard - altszaxofon, klarinét, basszusklarinét
    Régis Huby - hegedű
    Ronny Graupe - gitár
    Sébastien Boisseau - nagybőgő
    Dejan Terzic - dob
    vendég: Majid Bekkas - oud, gumbri, ének

A TransEuropeExpress tovább dübörög: a kölni zongorista mester, Hans Lüdemann vezette, s a német és francia jazz színtér kiemelkedően kreatív alkotóiból álló oktett tavalyi – a BMC Records gondozásában megjelent – Polyjazz című bemutatkozó albumát a szaksajtó egyenesen „csodálatos mesterműként” (Fono Forum) ünnepelte, s a német lemezkritikusok díjára is jelölték a lemezt. Ahelyett viszont, hogy pihenésül kocsiszínbe tolták volna a szerelvényt, a siker a folytatáshoz adott komoly ösztönzést: Opus-beli koncertjén a TransEuropeExpress már nagyszabású, négy részből álló, on the edges című vadonatúj projektje első részének ősbemutatóját tartja, mellyel azután Európa fesztiválszínpadaira gurulnak tovább. Az ihletadó a kölni író, Navid Kermani nagy sikerű, Entlang den Gräben, angolul Along the Trenches címmel megjelent könyve volt, s a projekt egy hoszzú, több állomásos zenei utazást tervez és valósít meg Európa határai mentén, sőt azokon is túl.

A most bemutatásra kerülő első rész, az „on the edges 1” központi figurája és vendégszólistája a világhírű marokkói lantos, Majid Bekkas, akinek tradicionális hangszereken – oud, gumbri – előadott és időnként énekével is kísért saját darabjai Hans Lüdemann és az együttes zenészeinek szerzeményeivel és improvizációival ötvöződve vagy éppen ütköztetve, eltérő zenei és kulturális elemeik kontrasztjai révén generálják a program soha nem lankadó zenei energiát és feszültségét. A nézők a koncert után alighanem már a projekt jövőre tervezett folytatását fogják tűkön ülve várni...

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik. Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

Ajánló


Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!