Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


ÉVADZÁRÓ 2022/2023

ÉVADZÁRÓ 2022/2023

Lassan lezárjuk a 2022/2023-as évadunkat. Eltelt egy újabb évad. Az ötödik. S az első, amelyik teljes egészében végigment. Ezt megünnepeljük! Volt itt minden...  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. június 23. péntek, 20:00

Nézettségben messze túlteljesítettük a tervezettet, hát még a realitást, hehe! Támogatásban viszont alulteljesítettek a döntéshozók, így maradt az az egyetlen esélyünk, hogy a Nézők érdeklődésére és jóindulatára bízzuk jövőnket. Ha ez a programunk megvalósul, akkor sikerrel jártunk. Persze sosem elég, hiszen tervezzük a jövőt, s továbbra is a Nézőkre, mint egyetlen támogatóinkra alapozzuk működésünket.

Évadzáró műsorunk a népszerű acoustic estjeink best of összegzéseként várja az érdeklődőket, és az esetleges (továbbra is) támogatóinkat. Cziczó Attila énekel és gitározik, s a csendeket kihasználva nagyon sokat mesél. Színházunk alapítója, író-rendezője ül a pódiumon és szórakoztat - miközben egymást váltják a FÉM színészei, alkotói, hogy együtt emlékezzenek a 2022/2023-as évad legszebb pillanataira. Sőt, igen gyakran dalra is fakadnak!

Várunk mindenkit! Éljen a nyár!

(A helyfoglalás egy jelképes összegbe kerül, de aki szeretne támogatni bennünket, megteheti a fizetésnél: Támogató jegyek az alábbi összegekért vásárolhatók: 10 000 Ft, 25 000 Ft, 50 000 Ft, 100 000 Ft. Köszönjük.)

Ajánlatunk


Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

vígjáték két részben

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

Ajánló


Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!