Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


EXHIBITION Impresszionisták

EXHIBITION Impresszionisták

Tárlatvezetés a mozivásznon

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. május 21. szombat, 11:00

EXHIBITION: IMPRESSZIONISTÁK
Rendező: Phil Grabsky

Monet, Cézanne, Degas, Renoir: csak néhány a világ leghíresebb festői közül. Műveik értéke eléri a 10 millió dollárt is szerte a világon. De kik is voltak ők igazából? Hogyan és miért is festettek ők egészen pontosan? Mi bújik meg életművük mögött?

Hogy könnyebben választ találhassunk ezekre a kérdésekre, ez az egyedülálló film páratlan nézőpontot biztosít egy még nagyobb, új kiállításra, mely arra a férfira összpontosít, aki a mai fogalmaink szerint létező impresszionizmust létrehozta.: Paul Durand-Ruel- re egy XIX. századi párizsi műgyűjtőre. Ez a nemzetközi kiállítás talán a valaha volt legteljesebb bemutatása az impresszionista irányzatnak.

Durand-Ruel bátor elhatározásának és az 1886-os New York-i „Impresszionisták” kiállításának köszönhető, hogy a felvilágosult gazdag amerikai polgárok megismerkedhettek a modern francia festészettel. Nem pusztán megtöltötte az amerikai galériákat impresszionista mestermunkákkal, hanem életben tartotta a mozgalmat akkor, amikor annak saját kudarcával kellett szembenéznie. Ez a tényfeltáró film Durand-Ruel történetére fűzi fel az impresszionistákét.

Ajánlatunk


Ahogy egy kritikusa írta: „Akinek nehéz a szíve, vagy csak melegségre vágyik, nézze meg ezt a darabot. Aki a nagy generáció tagja és képtelen megérteni az unokáját, vagy az ipszilon generációé, és kiborítják a nagyszülei, nézze meg ezt a darabot. Aki egyszerűen szereti a színházat, nézze meg ezt a darabot.”

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

Ajánló


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!