Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Ez az a nap! 2018: Az út

Ez az a nap! 2018: Az út

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. június 2. szombat, 16:00

“Én vagyok az Út, az Igazság és az Élet”

 

Kapunyitás: 15 óra | Program kezdés: 16 óra

 

2018. június 2-án ismét megrendezésre kerül a Kárpát-medencei hívők nagyszabású találkozója, az Ez az a nap!, amelynek ezúttal is a Budapest Aréna ad otthont.

 

Változatos könnyűzenei programmal várjuk az érdeklődőket élvonalbeli külföldi és magyar zenekarokkal.

 

Az Ez az a nap! rendezvények 2000 óta vannak jelen Budapest életben, melyre 30 országból több mint negyedmillió résztvevő volt kíváncsi az elmúlt 15 évben. Rendezvényeinken minden korosztály megtalálja a számára kedves programot. A zenei programban mind fiatalok, mind a középkorúak és idősebbek is találnak olyan zenei élményt, amely számukra meghatározó lehet, legkisebbeket pedig játszóházba várjuk a rendezvény ideje alatt. A modern stílusú keresztény zene mellett rövid megszólalásokban bátorítják a jelenlévőket a meghívott előadók.

 

A felekezetközi rendezvényre várjuk mindazokat, akik a hit iránt elkötelezettek és azokat is, akik csupán érdeklődnek a témában.

 

Hisszük, hogy a zene híd lehet hívők és keresők, generációk, kultúrák és nemzetek között. A modern dicsőítő zene, amely mély tartalommal bír megérinti azokat, akik nyitott szívvel hallgatják és befogadják üzenetét.

 

Tartsatok velünk!

 

Bővebb információ a www.ezazanap.hu oldalon.

Ajánlatunk


Poirot nyomozó kényelmes hazaútra vágyik a legendás, káprázatos Orient Expresszen. Csakhogy az előkelő útitársak között akad valaki, aki nagyon gyanús. Annyira gyanús, hogy bele is hal. A gyilkos pedig közöttünk van, hölgyeim és uraim… és nem is biztos, hogy egyetlen áldozattal beéri.

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

A két nagysikerű könyv szerzőjének egész estét betöltő estje, ahol minden a generációkról fog szólni, szóban és esetenként zenében is.

Ajánló


Gaetano Donizetti AZ EZRED LÁNYA Vígopera két felvonásban, prózai jelenetekkel, francia és magyar nyelven, magyar, angol és francia felirattal

A Rumini a mai magyar meseirodalom egyik sztárszerzőjének, Berg Juditnak a legismertebb műve, melyet évről-évre több ezer magyar gyerek olvas…

Van a Bajza utca sarkán egy kis palota. A józsefvárosi Nagytemplom utcai bérházban pedig izgatott a készülődés. Pünkösdi Kató színinövendék…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!