Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Gyökér adja fáját, fája adja ágát - Fábián Éva és tanítványainak koncertje

Gyökér adja fáját, fája adja ágát - Fábián Éva és tanítványainak koncertje

Fábián Éva népi ének tanár, énekes és mesemondó előadóművész, aki az elmúlt 45 évben számtalan tanítványának adta át a népzene szeretetét. Tanítványaival közös koncertjén egy olyan életműnek lehetünk tanúi, amelyben a mester és a tanítványok valódi egységet alkotnak.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. március 7. szombat, 19:00

Fábián Éva népi ének tanár, énekes és mesemondó előadóművész, aki az elmúlt 45 évben számtalan tanítványának adta át a népzene szeretetét.

1975-ig a Tolna Megyei Bukovinai Székely Hagyományőrző csoportjának énekese, mesemondója majd a Kalamajka zenekar és az Egyszólam zenekar énekes-gardonos mesemondója. 1979-ben a Népművészet Ifjú Mestere, 2009-ben pedig Életfa-díjat, az Oktatási és Kulturális Minisztérium életmű-díját kapta meg.

1999-től az Óbudai Népzene Iskola népi ének tanára, de oktatott a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen is, illetve folyamatosan hagyományos mesemondást tanít a Hagyományok Házában.

Tanítványaival közös koncertjén egy olyan életműnek lehetünk tanúi, amelyben a mester és a tanítványok valódi egységet alkotnak.

Közreműködők:

Székely Levente
Juhász Zoltán
Sáringer Kálmán
Komáromi Márton, Komáromi Kristóf
Havay Viktória
Tankó Eszter - Gyimes
Hajtó Józsefné - Bukovina

Ajánlatunk


Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

Gaetano Donizetti AZ EZRED LÁNYA Vígopera két felvonásban, prózai jelenetekkel, francia és magyar nyelven, magyar, angol és francia felirattal

Richardnak valami hiányzik a munkahelyére való mindennapi ingázáson és a családi életen túl. Mígnem egy szép napon, hazafelé tartva a vonatablakból észrevesz egy titokzatosan vonzó, fiatal nőt...

Ajánló


Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva…

Solymosi Tamás – Mirzoyan Albert – Prokofieva Irina – Jiří Kylián – Harald Lander KLASSZIKUS BRAVÚROK Négy egyfelvonásos balett három…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!