Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Fábián Péter - Benkó Bence: A baranyai gyöngyösbokréta

Fábián Péter - Benkó Bence: A baranyai gyöngyösbokréta

Az időpont a csendes-nyomorúságos ezerkilencszáznegyvennyolc márciusa, annak is a tizennegyedik napja. A nagyharsányi gyöngyösbokréta mozgalom tagjai a szabadságharc jubileumi megemlékezésének árnyékában készülnek a nagy napra.
De vajon lesz-e ebből megemlékezés?
És hogy jön ide a Tompa Misi bácsi?  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. december 11. kedd, 20:00

A k2 Színház nyolcadik éve volt vendége az Ördögkatlan Fesztiválnak. Ebből négyszer a fesztiválnak otthont adó falvakat járták végig, hogy a fesztivál kezdete előtt történeteket gyűjtve a helyi lakosoktól, megidézzék a baranyai negyvenes-ötvenes éveket. A társadalmi, politikai és emberi történetek izgalmas, nem dokumentarista jellegű "népszínművekké" cseperedtek a csapat által, melyeket a fesztiválon láthatott a nagyérdemű, autentikus környezetben. Ezen színdarabok utolsó fejezete, az ötödik, A baranyai gyöngyösbokréta, mellyel a k2 visszatért Nagyharsányba, hogy elkészítse a budapesti közönség által is megtekinthető történetet. 

Az Ördögkatlan Fesztivál és a MU Színház jóvoltából a fővárosban is megelevenedik a második világháború sújtotta település egy napja, melynek során kiderül, hogyan is élünk mi, magyarok - saját magunk elnyomói és elnyomottai - együtt azokkal a terhekkel, melyeket a történelem reánk rótt és amely terhekkel oly nehezen vagyunk képesek mind a mai napig együtt élni. 

Ajánlatunk


A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

A koncert minden korosztály számára izgalmas élményt ígér!

Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a legendás Shukishvili!

Ajánló


Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL…

Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!