Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Farkas Gábor zongorakoncertje - Bécsi esték / BTF 2020

Farkas Gábor zongorakoncertje - Bécsi esték / BTF 2020

BUDAPESTI TAVASZI FESZTIVÁL
FARKAS GÁBOR ZONGORAKONCERTJE
Bécsi esték

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. április 15. szerda, 19:30

Schubert: Négy impromptu, D. 935
SZÜNET
Schumann: Bécsi karnevál, op. 26
Schubert–Liszt: Bécsi esték – Valse Caprice No. 6
Schubert–Liszt: Bécsi esték – Valse Caprice No. 7
Grünfeld: Bécsi este – koncertparafrázis ifj. Johann Strauss-keringőkből, op. 56

Farkas Gábor (zongora)

Farkas Gábor generációjának egyik legkiemelkedőbb zongoraművésze, a romantikus repertoár széles körben elismert interpretátora, több nemzetközi zongoraverseny győztese, a világ nagy presztízsű zenei fesztiváljainak és koncerttermeinek állandó meghívottja. Kivételes tehetségét és eddigi pályafutását Liszt- és Junior Prima díjjal ismerték el. Farkas Gábor jelenleg családjával Tokióban él, ahol a Tokyo College of Music professzora. Számos szólólemeze látott napvilágot, melyeken a romantikus zongorairodalom legnagyobb mesterei, Schumann, Chopin és Liszt műveit szólaltatja meg. Az Aoyama Music Award birtokosa, 2017 óta – a Steinway & Sons Records New York-i, hamburgi és budapesti képviseletének egyhangú döntése nyomán – Steinway Artist. Zeneakadémiai műsorának címe önmagáért beszél: a bécsi élet, a bécsi miliő ezer árnyalatát kelti majd életre.

Ajánlatunk


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde egy olyan világ őrzői, melyet a közösség és vallás előírásai határoznak meg. Lányaik azonban már saját kezükbe akarják venni az életüket, szerelemből akarnak férjhez menni.

zenés játék két részben

Ajánló


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És…

“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!