Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Farkas Gábor zongorakoncertje - Bécsi esték / BTF 2020

Farkas Gábor zongorakoncertje - Bécsi esték / BTF 2020

BUDAPESTI TAVASZI FESZTIVÁL
FARKAS GÁBOR ZONGORAKONCERTJE
Bécsi esték

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. április 15. szerda, 19:30

Schubert: Négy impromptu, D. 935
SZÜNET
Schumann: Bécsi karnevál, op. 26
Schubert–Liszt: Bécsi esték – Valse Caprice No. 6
Schubert–Liszt: Bécsi esték – Valse Caprice No. 7
Grünfeld: Bécsi este – koncertparafrázis ifj. Johann Strauss-keringőkből, op. 56

Farkas Gábor (zongora)

Farkas Gábor generációjának egyik legkiemelkedőbb zongoraművésze, a romantikus repertoár széles körben elismert interpretátora, több nemzetközi zongoraverseny győztese, a világ nagy presztízsű zenei fesztiváljainak és koncerttermeinek állandó meghívottja. Kivételes tehetségét és eddigi pályafutását Liszt- és Junior Prima díjjal ismerték el. Farkas Gábor jelenleg családjával Tokióban él, ahol a Tokyo College of Music professzora. Számos szólólemeze látott napvilágot, melyeken a romantikus zongorairodalom legnagyobb mesterei, Schumann, Chopin és Liszt műveit szólaltatja meg. Az Aoyama Music Award birtokosa, 2017 óta – a Steinway & Sons Records New York-i, hamburgi és budapesti képviseletének egyhangú döntése nyomán – Steinway Artist. Zeneakadémiai műsorának címe önmagáért beszél: a bécsi élet, a bécsi miliő ezer árnyalatát kelti majd életre.

Ajánlatunk


Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

Ajánló


A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!