FEJEDELMI ESZEM-ISZOM BORKÓSTOLÓ VACSORA
A hatfogásos menü: csokoládé, kézműves bor és ínycsiklandó ételek Farkas Elemér ajánlásával és Kovács Antal örökös szommelier világbajnok kézműves borválogatásával.
A Fejedelmi menü:
– Só, kenyér, ágyas pálinka kínálása a kertben - ünnepélyes kenyér felszelés.
– Sparhelt lapján sült krumpli lángos fokhagymás-kapros tejföllel, a szobrokkal, csobogó szökőkúttal, árnyas fákkal teli, hangulatos kertben, muzsikaszóval.
Irsai Olivér Kúcs Gyula 2019.
– Múzeumi tárlatvezetés, kézműves csokoládékészítés, kóstolás.
– Hideg előétel – Hármas vegyes ízelítő barack-szilva-körte falatok.
Kézműves borválogatásunk:
FrankoNéró Rosé Kúcs Gyula 2019
Piroska Siller Kékhegyi borászat 2019
Pirosbor Siller Kislaki 2018
a hangulatos pince termeiben.
– Főétel - 42 napig növekedett, konfitált pecsenye kacsamell csokoládés chili szósszal, pálinkában flambírozott mandulával, vegyes salátával tálalva
- Avant szűretlen vörös cuveé bor (Dániel pince) 2015
– Elődesszert: Rákóczi kézműves Praliné kóstoló
– Fődesszert: „Tüzes forró szerelem” csokoládéban tobzódó, felejthetetlen finomság.
Desszertbor: Zsadányi TKJ tokaji Furmint édes fehérbor
Legyenek a vendégeim egy felejthetetlen ízutazáson!
Farkas Elemér
Csokoládé Múzeum alapítója
A program minimum 10 fő jelentkezése esetén kerül megrendezésre.
Helyszín:
Csokoládé Múzeum
1162 Budapest – Árpádföld, Bekecs utca 22.
Időpont: 2020. július 10. péntek 19:00
Várjuk Önöket sok szeretettel!