Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Ferencsik bérlet 3. - Severin von Eckardstein, Hamar Zsolt

Ferencsik bérlet 3. - Severin von Eckardstein, Hamar Zsolt

Schumann és Severin von Eckardstein
Ferencsik bérlet 3.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. november 28. kedd, 19:30

Tündérkirály, Puck, Titania, a lelkét varázstojásban őrző Gonosz varázsló, a hős Iván herceg és a zenetörténet többi jól ismert mesealakja – velük találkozhatunk ezen az estén egy olyan nagyszerű zongoraművész közreműködésével, akit a világ egyik legjelentősebb versenyén, a brüsszeli Erzsébet Királynő Versenyen elért győzelem indított el a pályáján, és akit azóta is a romantikus zongorairodalom kiemelkedő tolmácsolójaként tartanak számon. A saját fantáziavilágot teremtő, a zene álmokkal teli éjszakai oldalát is megannyi remekműben megjelenítő Robert Schumann csodaszép a-moll zongoraversenye a romantika mint életérzés par excellence kifejeződése, és ha kimondatlanul is, de bizonyára ebben is szerepet kaptak képzeletének kitalált alakjai. A koncertet nyitó alkotás egy tündéropera karaktereit vonultatja fel bámulatos színességgel és nem kevés humorral, a műsor második részében megszólaló mű pedig a hangszerelés csodája, amely a zenekari színek ma is kápráztató gazdagságával festi le a gonosz Kascsej kertjét és a benne játszódó, bájos és ijesztő epizódokban egyaránt bővelkedő történetet.

Hamar Zsolt karmester

Weber: Oberon-nyitány, op. 62
Schumann: Zongoraverseny a-moll
Tűzmadár – teljes balettzene Czakó Ferenc homok-animációjával

Severin von Eckardstein zongora

Nemzeti Filharmonikus Zenekar

Ajánlatunk


Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

Mogyeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar és angol felirattal

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

Ajánló


Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!