Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Ferenczi György és az 1ső Pesti Rackák - Újévi koncert

Ferenczi György és az 1ső Pesti Rackák - Újévi koncert

Mi mással is indulhatna a B32-ben a 2020-as év, mint egy már hagyománynak számító Újévi koncerttel a Rackáktól? Hagyomány és rock'nroll szimbiózisa, welcome pezsgő és egy feledhetetlen hangulatú előadás várható idén is.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. január 4. szombat, 19:00

Ferenczi György és az 1ső Pesti Rackák (Rackajam) együttes műsorában összeolvad a magyar kultúra és a rock'n'roll-forradalom szeretete. Így fér össze a kalotaszegi hajnal Petőfi és Gérecz verseivel, illetve Jimi Hendrix zenéjével.
A rendkívül energikus produkció bearanyozza a zenészek virtuozitása fűszerezte tartalmas, humorban is gazdag estét. Számos ponton utal a rock'n'roll-forradalom, az amerikai zenei kultúra és a zenekar elképzelésének kapcsolatára.

A zenekar tagjai:
Ferenczi György (szájharmonika, hegedű, ének)
Apáti Ádám (Wurlitzer zongora, basszusgitár, ének)
Pintér Zsolt (mandolin, ének)
Bizják Gábor (Wurlitzer zongora, kürt, ének)
Jankó Miklós (cajon, ének)

Ajánlatunk


Az Attraction Látványszínház, a Britain's Got Talent 2013-as győztes csapata, először ad egészestés show-t Magyarországon! A fantasztikus látványú és koreográfiájú előadás 2024. október 19-én, a Papp László Budapest Sportarénában látható először.

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

Cseh Tamás arról énekelt valaha, hogy azt hittük, a dalokban angolul kimondják azt, amit magyarul nem tudunk, de nem így van. A kérdés attól még eleven: be vagyunk-e zárva az anyanyelvünkbe, vagy épp ellenkezőleg: magyarnak lenni nemcsak kollektív neurózis, de kollektív boldogság is.

Ajánló


A CUBAN ECLECTICO című műsor a kubai táncstílusok metszetén keresztül betekintést nyújt a karibi ország életébe. Az Acosta Danza a…

Nagyszabású, exkluzív koncerttel érkezik tavasszal a Várkert Bazár színpadára a kivételes tehetségű, nemzetközileg is elismert énekesnő Király Linda és a…

A miniszter félrelép kortárs brit drámaírója, Ray Cooney bohózata az álmokról, a reményről szól, illetve arról, hogyan reagálnak karakterei, ha…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!