Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Filmvetítés - Világjáró sorozat IV. - Barangolás A Székely Magyarok Földjén

Filmvetítés - Világjáró sorozat IV. - Barangolás A Székely Magyarok Földjén

2019. február 25-én egy új sorozattal bővül az UP Újpesti Rendezvénytér programkínálata. ű
A Világjáró sorozat gazdája Németh György, aki igazi újpesti lokálpatrióta, akinek még a nagypapája is – aki festőművész volt – Újpesten született és élt.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. június 3. hétfő, 18:00

Németh György szenvedélyes utazó. Kalandos utazásai során igyekszik megragadni a különleges élmények pillanatait, amiket aztán sajátos módon a számítástechnika eszközeivel úti filmekké szerkeszt. Már 60 felé közelít az egyórás úti filmjeinek száma, melyekben látleletet kaphatunk az adott ország kulturális, történelmi, földrajzi és etnikai ismereteiről.

Barangolás a székely magyarok földjén
Székelyföld 2-3 magyar megyényi terület Erdély keleti részén, a Kárpátok lábainál, a magyar határtól több száz km-re, ahol a lakosság 90%-a még mindig magyarnak vallja magát. A székely magyarok titokzatos földje hosszú ideig csak az elszármazottak nosztalgiájában, vagy a tankönyv ízű adatok sejtelmes tartalmában létezett. Tartsanak velünk egy csodálatos, felemelő utazásra a székelyek közé, ahol megismerkedünk Székelyföld legszebb városaival, falvaival, természeti csodáival, gyönyörű tájaival és magyar vonatkozású történelmi emlékeivel. A filmet gitárzenével egybekötött rövid bevezető előzi meg.

Mindenkit szeretettel várunk, akit érdekel erdélyiségünk történelme és a már világra tágult határok közt élő honfitársaink helyzete.

Ajánlatunk


Poirot nyomozó kényelmes hazaútra vágyik a legendás, káprázatos Orient Expresszen. Csakhogy az előkelő útitársak között akad valaki, aki nagyon gyanús. Annyira gyanús, hogy bele is hal. A gyilkos pedig közöttünk van, hölgyeim és uraim… és nem is biztos, hogy egyetlen áldozattal beéri.

A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük csaknem hajótöréssel végződik.

Ajánló


Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett…

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt…

Képesek-e arra a hangok, hogy megidézzék egy város látványát, hangulatát, az atmoszférát, amelyet a hely szelleme sugároz? Respighi Róma-triptichonja képes…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!