Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Fiú, leány, bor

Fiú, leány, bor

(romantikus zenés vígjáték)

Hírös Gasztroszínház

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: augusztus 24. szombat, 17:00

Egy borbárban borkóstolás zajlik, amikor betoppan a késve érkező fiú. Már csak a lány mellett van szabad hely… Így kezdődik a Hírös Gasztroszínház előadása, ami lazán követi Szép Ernő Fiú, leány című romantikus vígjátékának cselekményét. Mi csak a fiúval és a lánnyal foglalkozunk, akik közt nyilvánvalóan „működik a kémia”, de félnek elköteleződni egymás felé. Mindent és mindenki mást elhagyunk, egyedüli társnak a bort választjuk - segítsége nélkül ugyanis talán soha nem találnának egymásra. Kell, hogy vérré váljon bennük, mert enélkül nem tudna az érzelem az ész fölé kerekedni. Pedig most erre van szükség. Ezt a folyamatot követjük végig, azokat a borokat kóstolva, melyeket a szereplők fogyasztanak.

Zenész: Szabadi Mózes
Produkciós menedzser: Sárosi Gábor
Rendező: Tóth Ákos Károly

Szereplők
Gonda Kata
Kenderes Csaba

Az előadás hossza 1 óra, szünet nélkül.

Az előadáshoz opcionálisan kérhető gasztrojegy, amely tartalmazza a 2 fogásos vacsorát, illetve a borkóstolót .

A gasztrojegy megvásárlásával Ön a 3 tételes borkóstolóra az előadás alatt, előadás után pedig egy két fogásos vacsorára jogosult!

Étlap:

Előétel:
Citromos korianderes humusz, tökmagos humusz, avokádó krémes humusz, pitával, málnaecetes lilahagyma V,LM

Főétel:
Branzino, grillezett zöldség, sült citrom
Feta sajttal, aszalt paradicsommal töltött csirkemell, bazsalikomos bécsi burgonyasaláta

Ajánlatunk


Egy letűnt korszak lenyomata, amely ma is érvényes tükröt tart elénk: hőseink áldozatok, megváltást keresők, megbocsátásra képtelen tévelygők, szerelemre vágyók, összeesküvők és megalkuvók. De mindegyikükben ott él a remény a szellem és lélek felemelkedésében.

Két jubileum varázslatos találkozása a Müpa színpadán: a Talamba Ütőegyüttes fennállásának huszonötödik évfordulóját Muszorgszkij idén százötven éves zeneművével, az Egy kiállítás képei című zongoraciklus 21. századra hangolt feldolgozásával ünnepli - az Emerson, Lake & Palmer és Tomita Iszao verziói után így teremtve egy saját változatot a 19. századi remekműből ütőhangszerekre és elektronikára, DJ Bootsie közreműködésével.

Ajánló


Közel két évszázada ad reményt és erőt „e rút világban” Liliomfi és Mariska minden ukázt felülíró szerelme, Szellemfi játékkedve és…

Egy amerikai és angliai turné után a londoni West Endről és az ikonikus Royal Albert Hallból érkezik Magyarországra a QUEEN…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!