Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Jegytípusok


3 500 Ft - 10 500 Ft
5 jegytípus

Aktuális előadások



Francesco Tristano: Introit

Francesco Tristano: Hello

Frescobaldi: Három toccata – 2. kötet

Francesco Tristano: Ritornello

Liszt: Nuages gris (Szürke felhők)

Liszt: Sursum corda

Francesco Tristano: Hotel Meguro

Francesco Tristano: Neon City

Francesco Tristano: Electric Mirror

Francesco Tristano: Chi no oto

Francesco Tristano: The Third Bridge at Nakameguro

16. századi névtelen szerző: La Mi Re

Francesco Tristano: La Mi Re Remix

 

A luxemburgi születésű, zenei tanulmányait New Yorkban végző zongorista és zeneszerző, Francesco Tristano ugyanolyan otthonosan mozog a klasszikus mesterek vagy a jazz világában, mint az elektronikus és a kísérleti zene területén. Elsőrangú Bach-játékos, folyamatosan veszi lemezre a barokk mester billentyűs hangszerre írt összes művét, miközben az elektronikus zenében is képes kibontakoztatni alkotóenergiáit: Francesco Tristano minden zenében az extázis lehetőségét keresi. A zongorát és a szintetizátort egyenrangú hangszereknek tekinti, számára természetes, hogy detroiti elektronikus tánczenét zongorára ültessen át, vagy hogy az elektronika kínálta lehetőségek révén új megvilágításba helyezze a klasszikus zongorakompozíciók megszokott hangzását. A legkiválóbb szimfonikus együttesek partnereként koncertezik, felvételeit a Deutsche Grammophonnál készíti. Olyan különböző műfajokban alkotó zenészekkel dolgozik együtt, mint Szakamoto Rjúicsi, Michel Portal, Derrick May, Carl Craig vagy éppen Jeff Mills.

Ajánló


Földes László Hobo jövőre ünnepli 80. születésnapját. A jeles jubileum kapcsán egy közös ünneplésre hívja közönségét 2025. február 15-én a…

A délszláv muzsikát játszó Vujicsics Együttes ötven évvel ezelőtti megalakulásuk óta szinte változatlan felállásban muzsikál.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!