Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


FRÖCCS Almási Kittivel - Egyéjszakás kalandjaink: Miért csak egyéjszakás szexet akar(sz)?

FRÖCCS Almási Kittivel - Egyéjszakás kalandjaink: Miért csak egyéjszakás szexet akar(sz)?

A Fröccs című előadásban a Momentán Társulat mindennapi élethelyzetekre improvizál. A téma mindig más, de a módszer közös: jellegzetes szituációkat, életszerű jeleneteket játszunk a jól ismert problémák kapcsán, mindig az adott közönség ötletei alapján.

A férfiak csak azt akarják manapság? És a nők? Kinek, miért, mikor, mennyiszer jó az, hogyha egyéjszakás kapcsolatba kerül a másikkal? Lelkileg hogyan feldolgozható, hogyha te többet szeretnél, de a másiknak elég volt belőled egy alkalom is?

Az egyéjszakás kalandok mögött sokféle motiváció állhat. Újdonságkeresés: akár párkapcsolatban élünk, akár szinglik vagyunk és ezt ki szeretnénk használni. Szeretethiány: vágyunk egy másik ember közelségére, bármi áron. Önbizalmi problémák: az egyedüllét nyomasztóan hat, és szeretnénk visszaigazolást, igazolást, pozitív visszajelzést bárkitől, akárkitől… De emellett még sok egyéb lelki oka is lehet, hogy ilyen kapcsolatokat találunk vagy találnak meg minket.

Hogy hogyan lehet kijönni az egyéjszakák forgatagából? Vagy épp miért és hogyan érdemes belevágni a kalandokba? Minderről Almási Kittivel beszélgetünk és játszunk november 5-én. Pszichológia és improvizáció - nem csak érintetteknek!

Bemutatunk alternatív viselkedési formákat, végigjárjuk egy-egy helyzet különböző lehetséges kimeneteit. Követhetjük mindennapi hőseink útját a jövőbe, vagy éppen visszamehetünk a múltba, hogy felderítsük: mi az oka ismétlődő konfliktusaiknak, hol gyökereznek rosszul működő viselkedési mintáik.

Az imprószínházi eszközök és a közönség ötletei, tapasztalatai minden este új darabot írnak. Célunk, hogy humorral, nyitottsággal és empátiával nézzünk rá problémáinkra.

Egyedi recept a la Momentán: 1 deci pszichológia, 2 deci játék.

Megnevettet és felszabadít. Néha kicsit fejbe vág, de már alig várod a következőt.

Ajánló


Az Orfűi Víruskergető Fesztivál zárórendezvénye az Arany János "Rege a csodaszarvasról" írt műve…

Aranyosi Péter humorista és Vida Péter színész-humorista a Miskolci gyökerek című közös műsorukban…