Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Fülei Balázs – A Zongora közelrőL, MVM Koncertek

Fülei Balázs – A Zongora közelrőL, MVM Koncertek

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. november 13. kedd, 18:00

Fülei Balázs zongoraművész 1984-ben született Kecskeméten. Zongorázni 8 éves korában kezdett. Széleskörű zenei érdeklődése és előadóművészi kvalitásai már gyermekkorában megmutatkozott. Zongoraművészi diplomáját 2008-ban kitüntetéssel szerezte meg a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen, melynek 2012 óta egyetemi tanára. Karrierjének fontos állomásai a Zeneakadémia, a MÜPA, a Konzerthaus, a Concertgebouw, valamint a Carnegie Hall New Yorkban, ahol 2008-ban debütált szólóestjével.  2011-ben nagysikerű koncertet adott a tokiói Kioi Hallban. Rangos fesztiválok meghívott művésze, mint például a La Gesse, Radio France fesztivál, Schwetzinger Festspiele, F. Busoni Festival. Hangversenyprogramjai széles repertoárt ölelnek fel, szólóestjein előszeretettel tűzi műsorára a szerzők ritkábban vagy soha nem játszott műveit, mely révén különleges kapcsolódások hálózzák be a műsort. Számos magyar kortárs zeneszerző ősbemutatója fűződik nevéhez. Játékát több hazai és nemzetközi verseny díjazta: 2003-ban a 10. Jubileumi Földes Andor Zongoraverseny I. helyezettje volt, 2005-ben a tarantói 43. "Arcangelo Speranza" Nemzetközi Zongoraverseny győztese, majd további díjakat hozott el Milánóból, Cagliariból, Moszkvából. A The International Holland Music Sessions két ízben is a New Masters On Tour koncertkörút szólistájává választotta. Fellépett Európa számos országában, Amerikában, Japánban, Kínában, és Ausztráliában. 2010-ben Junior Prima díjat, 2011-ben Artisjus díjat, 2012-ben pedig a The Solti Foundation díjat vehette át.

Ajánlatunk


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Ajánló


Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan…

Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

A zenében a historizmus nemcsak azt jelenti, hogy korabeli hangszerek kópiáin szólalnak meg régi művek: olykor azt is, hogy az…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!