Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Galaxisok

Galaxisok

Az alapító nevétől idén tavasszal végre megváló Galaxisok januárban jelentette meg cím nélküli ötödik lemezét, tele lendületes slágerekkel, majd a márciusi karanténidőszak kezdetén a tagok váratlan ihlettől hajtva azonnal dolgozni kezdtek a hatodik anyagon, a Történetek mások életéből című duplalemezen.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. augusztus 21. péntek, 20:00

Az alapító nevétől idén tavasszal végre megváló Galaxisok januárban jelentette meg cím nélküli ötödik lemezét, tele lendületes slágerekkel, majd a márciusi karanténidőszak kezdetén a tagok váratlan ihlettől hajtva azonnal dolgozni kezdtek a hatodik anyagon, a Történetek mások életéből című duplalemezen. A zenekar eddigi legambiciózusabb albuma a tropicáliától a bossa nován át a shoegaze- és elektropop-dalokig mutatja be a frontember-dalszerző kedvenc zenéinek világát, a prózába hajló, novellaszerű szövegek pedig képzeletbeli világot népesítenek be félig-meddig létező szereplőkkel.

Ajánlatunk


A Budapesti Operettszínház kiemelten fontosnak tartja, hogy támogassa autista embertársainkat a minél teljesebb élet megteremtésében és megélésében, ezért – ahogyan immár hagyománnyá vált – idén is gálakoncertet rendez az Együtt az Autistákért Alapítvány javára.

Ha sírva akar nevetni, ezt az előadást ne hagyja ki!

Ajánló


Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!