Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Gangszínház - Jancsó Sarolta: Mándy-estje - Kapucsengő #KuglerArt Szalon

Gangszínház - Jancsó Sarolta: Mándy-estje - Kapucsengő #KuglerArt Szalon

A Mándy Iván írásaiból összeállított különleges hangulatú est egy mára kiveszőben lévő, de egykoron virágzó dramatikus műfaj, a rádiójáték világát idézi, melynek maga Mándy utánozhatatlan és egyéni hangú művelője volt.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. október 16. szerda, 19:00

Gangszínház: Jancsó Sarolta Mándy-estje
#kapucsengő

A Mándy Iván írásaiból összeállított különleges hangulatú est egy mára kiveszőben lévő, de egykoron virágzó dramatikus műfaj, a rádiójáték világát idézi, melynek maga Mándy utánozhatatlan és egyéni hangú művelője volt. Munkáiban művészi eszközzé nemesítette a kusza hangokat, az emberi, természeti és mechanikai effektusokat. Pályája kezdetén meg is kapta a bírálatot, hogy sokszor nem is lehet tudni, éppen ki beszél.
Ám nála ez nem hiányosság, éppen ellenkezőleg: írásművészetének jellemző stiláris jegye. A hangok, a zörejek, a zenefoszlányok révén asszociációs terek nyílnak, és a szavakba foglalható történéseken túl mélyre hatóan jellemeznek idegi, érzelmi és tudati állapotokat.
A kérdésre, hogy miért ír, egy alkalommal így válaszolt: „Értük. A lerongyolódott házakért. A megvakult ablakokért. Az udvarokért. A gangokért. A porolórúdért. Az ecetfáért. A sötét kapualjért, ahova az Isten behúzódott.”

Rendezte és előadja: Jancsó Sarolta
Közreműködik: Helle Maximilian, Kardon Annamari – zongora

A KuglerArt Szalonnal közös program.

Ajánlatunk


Számít-e a múzsa csókja, és egyáltalán mi az? Honnan és hogyan jön a zene, a szöveg, és minden, amit nem a „józan ész” hoz létre, de ami nélkül az életnek semmi értelme?

Van, hogy muszáj mindenestül elmerülni egy igazi klasszikus világában: a Szegedi Kortárs Balett családi mesebalettje erre ad lehetőséget a família minden tagjának.

Az évad művésze, Snétberger Ferenc koncertsorozatának első estjére vadonatúj mű ősbemutatójával készül. Movements című háromtételes darabjában zeneszerzőként és virtuóz szólistaként is remekel.

Ajánló


Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

Fenyő Miklós – Tasnádi István: MADE IN HUNGÁRIA musical két részben

A Jazz Side Story első kiadása 2018-ban egymást követően kétszer megtöltötte a Fesztivál Színházat. Szőke Nikoletta, Gájer Bálint és zenésztársaik…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!