Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Gáspár Károly Trió - Lemezbemutató
3

Gáspár Károly Trió - Lemezbemutató

Idén megjelent a trió harmadik albuma, Philosophy címmel a Tom Tom Recordsnál, amelyen – az előző két lemez vonulatát követve – romantikus és esztétizáló muzsikát hallhatunk a klasszikus zene hatásaival fűszerezve. A korongon hat Gáspár Károly-kompozíció mellett két jazz standard csendül fel, az I Fall in Love Too Easily, valamint az Emily.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. június 2. szerda, 20:00

Gáspár Károly Trió - Lemezbemutató

Közreműködik:
Gáspár Károly - zongora
Horváth Balázs - bőgő
Varga Bendegúz - dob

Gáspár Károly zongorista a hazai jazz élet egyik meghatározó szereplője. Triójával friss és előremutató zenét játszanak, mely ugyanakkor tiszteletben tartja a jazz mainstream gyökereit is. 2017-ben megjelent, The Outsider című, Fonogram-díjra jelölt albuma után 2019-ben jelentkezett a Salvation címet viselő koronggal, rajta saját kompozíciói mellett egy Horváth Jenő-szerzeménnyel, valamint Charlie Haden néhány kompozíciójának átiratával. Idén megjelent a trió harmadik albuma, Philosophy címmel a Tom Tom Recordsnál, amelyen – az előző két lemez vonulatát követve – romantikus és esztétizáló muzsikát hallhatunk a klasszikus zene hatásaival fűszerezve.  A korongon hat Gáspár Károly-kompozíció mellett két jazz standard csendül fel, az I Fall in Love Too Easily, valamint az Emily. Neumann Balázs így ír a címadó dalról: „A Philosophy témája igen komplex kompozíció, amely sokat elárul Gáspár Károly zenei, s a világgal kapcsolatos filozófiájáról, hitvallásáról. Érdekes megfigyelni, hol hallható egyedül a zongora, s hol kéri két nagyszerű zenésztársa segítségét. Károly nagyon szereti a »klasszikus-harmonizálást«, azon belül az ereszkedő basszusvezetést, és nagyon ízlésesen integrálja a jazz-be”. A koncerten először lesz hallható élőben a lemezanyag, amelyen Gáspár Károly állandó zenésztársai, Horváth Balázs bőgős és Varga Bendegúz dobos lesznek társai a színpadon.

Az Opus Jazz Club csak védettségi igazolvánnyal látogatható.
A maszkviselés az étel- és italfogyasztás idejét kivéve kötelező a BMC területén.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

A koncert a Kormány 1290/ 2020. (VI. 5.) Korm. határozata alapján a kulturális intézmények által képviselt terület koronavírus világjárvány okozta gazdasági nehézségeinek enyhítése érdekében született támogatással valósul meg.

Ajánlatunk


zenés party két részben

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

Ajánló


Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt…

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!