Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Georges Feydeaur: Oszrigás Mici -Szabadkai Népszínház

Georges Feydeaur: Oszrigás Mici -Szabadkai Népszínház

A mórahalmi Patkó Lovas és Szabadtéri Színház az országban egyedülálló módon egy olyan több funkciós nyári szabadtéri színházi tér, melyben a szabadtéri színházi, koncert, cirkuszi és táncszínházi produkciók épp úgy helyt kapnak, mint a Nemzeti Lovas Színház lovas színházi produkciói.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. június 19. szombat, 20:30

Az előadások a veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedéseket szabályzó kormányrendeleteknek megfelelően látogathatóak.

Patkó Lovas és Szabadtéri Színház, Mórahalom

A 2015-óta működő nyári szabadtéri játszóhelynek a Futó-Dobó Lovasközpont fedett lovardája ad otthont, mely lehetővé teszi, hogy az időjárástól függetlenül kényelmes, és igényes szórakozási lehetőségként előadásonként, közel 1000 néző élvezhesse hazai és határon túli színházi produkciókat és nagy koncerteket.

Dr. Petypon egy tudományos munkájába temetkező orvostanár, aki fanatikusan hívő feleségével szerényen éli mindennapjait.   Ám egyszer végre befejezi a nagy művét, az „altatószéket”, és ennek örömére cimborája hírhedt Maximba viszi ünnepelni, ahol egyikük sem marad szomjasan... Másnap reggel ő a nappalijának kanapéja alatt ébred sajgó fejjel, a hálószobájából pedig Osztrigás Mici, a Maxim táncosnőjének ásítása hallatszik ki... Ettől kezdve elkezdődik Petypon rémálma, Mici levakarhatatlan és szemtelenül csábos. A fondorlatos helyzetek pergő ritmusban követik egymást a fergeteges bohózatban, amit örökzöld melódiák kísérnek.

Rendező: László Sándor

Szereplők:
Vicei Natália
Sziráczky Katalin
Ralbovszki Csaba
Kovács Nemes Andor
Körmöci Petronella
Mezei Zoltán
Hajdú Tamás
Pálfi Ervin
Baráth Attila
Pesitz Mónika
Pámer Csilla
Fülöp Tímea
Balázs Áron
G. Erdélyi Hermina

Ajánlatunk


A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk Ura legszebb dalai koncert után most a Harry Potter-filmek legemlékezetesebb zenéit bemutató műsorral tér vissza.

Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének borítóján ceruzával írva ez áll: „Kizárólag az utókor számára.”

Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar vezényel: Guido Mancusi

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!