Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Gospel koncert- Ingrid Arthur és Brad Vee Johnson

Gospel koncert- Ingrid Arthur és Brad Vee Johnson



 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. augusztus 16. csütörtök, 20:00

Ingrid Arthur

A Georgia-i Gainsville-ben született Ingrid Arthur, aki a zenetörténelem egyik legerősebb hangjává vált. Nemcsak egy csodálatos énekesnő, de ő a soul istennője az erőteljes tradicionális gospel hátterével és Aertha Franklin, Mavis Staples és Mahalia Jackson lelkületével.
Karrierje során Ingrid számos nemzetközi sztárral dolgozott együtt.
Érdemei közé tartozik háttér vokál éneklése a Grammy Díjas (1996 és 1997) Cissy Houston-val (Whitney Houston édesanyja) a „Face to Face”-en és a „He Leadeth Me”-n illetve az 1995-ös év legjobb dala Grammy Díjat elnyerő „from a Distance”-en Bette Midlernek.
2002 óta Ingrid Berlinben él de még mindig turnézik a világban egyedülálló előadásaival. Majd háttérénekesből előrelépett, hogy felrobbantsa a színpadot, az egyik legforróbb hangulatú duó a „The Weather Girls tagja lett mely a legfelkapottabb európai duó lett.  A zenekar egyik legismertebb világslágere az „It’s a Raining Men”
The Weather Girls, két albumot készített „Totally Wild” a Coconut records-val a másik a „Woman I Am”  a Sonic Nerve-vel. Ingrid turnézott Delle-vel (a Seed-ből) élvezve a Reggae zenei oldalát a „BEFORE I GROW OLD” turnéján.
Ingríd Berlinben és Németország szerte számtalan gospel koncerten lép fel.

Brad Vee Johnson

New York City-ben született és nevelkedett, az észak-karolinai Deloris Aida Richardson (Johnson) és a Meridian-i William Edward Johnson fiaként, a zenéhez és énekhez való szeretete már kiskorában kialakult amelyet nagyban befolyásolt anyja templomi gospel kórusban való éneklése és hogy apja jazz zongorista volt.
Egyedül tanult meg hogyan játsszon gitáron, fuvolán, nagybőgőn és zongorán. Zenei tanulmányait a High School for Performing Arts (FAME school) –ban végezte,
Dorothy McDaniels kezei alatt, énekelni pedig a híres jazz énekessel, Marie Blake-vel tanult. Sheyla Bonnickkal a BONEY ’M egyik eredeti énekesnőjével 1993-ban találkozott, amikor Sheyla turnén volt Svédországban egy másik Boney M taggal, Mazie Williams-vel és elkezdett turnézni a Boney M csapatával. Ez idő alatt több nemzetközi művésszel is dolgozott együtt, mint Laura Pausini, Grace Jones, Patti LaBelle, Bryan Adams, Vonda Shepherd, Agneta Fälskog (ABBA), Lutricia Mcneal, Dr. Alban, Kee Marcello (Europe), Henry Gibson a Mayfield band-ből, Clarence Clemmonds a The E Street Band-ből, Eagle Eye Cherry és a legendás Mary Wilson a The Supremes-ből hogy egy párat megemlítsünk.

Ajánlatunk


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Május 9-én Tankcsapda koncerttel indul az 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

Ajánló


Pietro Mascagni PARASZTBECSÜLET / MESSA DI GLORIA Koncertszerű előadások magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!