Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Grandbrothers / BTF 2018

Grandbrothers / BTF 2018

Sarp klasszikus zongoratanulmányai végeztével épp Steve Reich munkásságában mélyedt el, Lukas Vogel pedig saját fejlesztésű billentyűs hangszereivel kísérletezett. A duó attól az egyszerű ötlettől vezérelve jött létre, hogy mi lenne, ha a zongorakalapácsok össze lennének kapcsolva Vogel saját hangszerparkjával.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. április 18. szerda, 20:00

John Cage nevezetes gondolatától felbátorodva kezdték el a közös munkát: „Nem értem azokat az embereket, akik rettegnek az új ötletektől. Én a régiektől rettegek.”

Tavalyi, Open című lemezével a düsseldorfi Grandbrothers végleg kiemelkedett a frissebb neoklasszikus produkciók közül. Az utaztató elektronikus hangképek és a csilingelő zongoradallamok közötti összhang, ami a német duó kémiáját is meghatározza, épp annyira játékos és magával ragadó, amennyire esendően törékeny is.

Az elektronika határterületeivel érintkező, kortárs komolyzenei hangzás legnagyobb európai reménységei.

Ajánlatunk


Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

A Puskás musical a leghíresebb magyar ember és az Aranycsapat történetét dolgozza fel, és állít méltó emléket neki. A darab szerzői Szente Vajk, Galambos Attila és Juhász Levente már többször bizonyították tehetségüket. Sikeres színdarabjuk valós eseményeken nyugszik, és hűen mutatja be a kort, amelyben játszódik.

Ajánló


Kata és Bianca egy gazdag páduai úr lányai. Egyik szelíd, mint a galamb, de a másik vad, indulatos, csípős nyelvű,…

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events most az egyik legkülönlegesebb műsorával tér…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!