Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Gyárfás Attila Trió

Gyárfás Attila Trió

A Gyárfás Attila Trió zenéjét egyrészről a szabadság és légiesség, másfelől az éles kontrasztok vagy a hosszabb lefolyású metamorfózisok egyaránt jellemzik. Előadásukban a három zenész őszinte együttjátékának jóval nagyobb szerep jut, mint egyéni zenei képességeik külön-külön való felmutatásának.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. február 13. csütörtök, 20:00

Gyárfás Attila Trió
Lemezbemutató

Közreműködik:

Fenyvesi Márton - gitár
Marco Zenini - nagybőgő
Gyárfás Attila - dob

A Gyárfás Attila Trió zenéjét egyrészről a szabadság és légiesség, másfelől az éles kontrasztok vagy a hosszabb lefolyású metamorfózisok egyaránt jellemzik. Előadásukban a három zenész őszinte együttjátékának jóval nagyobb szerep jut, mint egyéni zenei képességeik külön-külön való felmutatásának. Repertoárjuk megkomponált elemeit gyakran improvizált átvezetésekkel, szvit-szerűen fűzik egymáshoz koncertjeiken, egyfajta nagyobb egészet alkotva azokból.

A 2013-ban alapított zenekar tagjai a Hollandiából akkoriban hazaköltözött dobos és zeneszerző Gyárfás Attila, a rendkívül sokoldalú, Artisjus-díjas gitáros Fenyvesi Márton és a római jazz-élet egyik keresett bőgőse, Marco Zenini. Cloud Factory címmel 2018 márciusában jelent meg első lemezük a Sinistra kiadó gondozásában. A mostani koncerten Randomity címmel megjelenő az új albumukat mutatják be.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Ajánló


Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!