Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Stark János Mátyás, Tamta Magradze és a Győri Filharmonikus Zenekar / FELFEDEZÉSEK – Ifjú géniuszok,

Stark János Mátyás, Tamta Magradze és a Győri Filharmonikus Zenekar / FELFEDEZÉSEK – Ifjú géniuszok,

Három német romantikus mű: 1821-ből, 1847-ből és 1878-ból - egy nyitány, egy szimfónia és egy hegedűverseny. A nyitány a német erdők mesevilágába invitál, a szimfónia a sors felett győzedelmeskedő akarat beethoveni dramaturgiáját követi, s a hegedűverseny is adósa a bécsi klasszika nagy betetőzőjének.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. április 20. csütörtök, 19:30

Győri Filharmonikus Zenekar / FELFEDEZÉSEK

Műsor:

    Weber: A bűvös vadász - nyitány
    Brahms: D-dúr hegedűverseny, op. 77
    Schumann: II. (C-dúr) szimfónia, op. 61

Vezényel: Dubóczky Gergely

Közreműködik:
hegedű    Ellinor D'Melon

Három német romantikus mű: 1821-ből, 1847-ből és 1878-ból - egy nyitány, egy szimfónia és egy hegedűverseny. A nyitány a német erdők mesevilágába invitál, a szimfónia a sors felett győzedelmeskedő akarat beethoveni dramaturgiáját követi, s a hegedűverseny is adósa a bécsi klasszika nagy betetőzőjének. Az est kortárs zenében is járatos, kísérletező kedvű karmesterét mind többször halljuk fontos koncerteken, a huszonegy éves szólista pedig minden tudással rendelkezik ahhoz, hogy a következő évtizedek hangversenyéletének rangos szereplője legyen.

A két önálló szimfonikus zenekari produkció, Weber elragadó temperamentumú Bűvös vadász-nyitánya és Schumann viharos érzelmeket felszabadító, szenvedélyes II. szimfóniája Dubóczky Gergely vezényletével hangzik fel. Diplomájának megszerzése után a karmester két évig Kocsis Zoltán asszisztense volt a Nemzeti Filharmonikus Zenekarnál, s olyan művészek mesterkurzusain vett részt, mint Eötvös Péter, Erwin Ortner, Sir Simon Rattle, Bertrand de Billy és Daniel Harding. Saját zenekara a Budapest Sound Collective, ő maga 2009 óta a Semmelweis Egyetem Medikus Zenekarának művészeti vezetője és karmestere, 2014 szeptemberétől öt éven át vezette a Bartók Béla Konzervatórium Szimfonikus Zenekarát, 2018 és 2020 között pedig az Alba Regia Szimfonikus Zenekar művészeti vezetője volt. Brahms nagyszabású gesztusvilágú, széles hangzáshorizontú Hegedűversenyében a jamaicai születésű Ellinor D'Melon lép pódiumra. A fiatal muzsikus négyévesen vette első hegedűleckéit, nyolcévesen a londoni Yehudi Menuhin School of Music növendéke lett, később pedig Madridban, az Escuela Superior de Música Reina Sofia falai között tökéletesítette tudását, a nagy hírű Zakhar Bron professzor irányításával.

 

 

Ajánlatunk


Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a legendás Shukishvili!

Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Ajánló


Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar…

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!