Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Hangszerező

Hangszerező

Ismerd meg a vonós hangszereket!

Interaktív hangszerbemutató program alsó tagozatos gyerekeknek a Miskolci Szimfonikus Zenekar művészeivel

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. március 28. szombat, 10:30

A Miskolci Szimfonikus Zenekar életében nagyon fontos szerepet tölt be a gyermek- és ifjúsági programok életre hívása. Gondoljunk csak a nagysikerű Ciróka Babakoncertekre a 0-3 éves korosztálynak, a Játsszunk zenét a Szimfonikusokkal című sorozatra a 3-10 éves korosztálynak, a Hang-ár tehetséggondozó programra, a Filharmónia ifjúsági koncertjeire, vagy a Balázs győző Református Gimnáziummal közösen alkotott összművészeti produkciókra. Minden tekintetben új kezdeményezésként indul el a 2019-2020-as évadban a Hangszerező című program.
A koncertek koncepciója, egy hangszerbemutatóval egybekötött, kreatív együtt muzsikálás, elsősorban az általános iskolás korosztállyal. Sok-sok játékkal, humorral, vetítéssel, érdekességgel. A koncerteken minden alkalommal más hangszercsoportot mutatnak be majd a gyerekeknek, játékos, interakítv formában. A résztvevők közelről ismerhetik meg a hangszereket és azok működését, tekinthetnek be a muzsikálás örömébe és nehézségeibe egyaránt.

Közreműködnek:
Zsekov Éva Mónika – 1. hegedű
Oláhné Filetóth Mária – 2. hegedű
Pintér-Tresó Katalin – brácsa
Csécsi Hajnalka – cselló
Moderátor: Handa Eszter

Ajánlatunk


François Leleux a világ egyik legjobb oboaművésze, egyszersmind kiváló karmester. A Nemzeti Filharmonikus Zenekarhoz az utóbbi években úgyszólván „hazajár”: koncertjei rendre lelkes sikert aratnak és visszahívást eredményeznek. Pályája igen korán kezdődött: már tizennyolc esztendősen a Párizsi Opera első oboása volt, később a Bajor Rádió Szimfonikus Zenekara és az Európai Kamarazenekar szólistájaként is muzsikált.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Ajánló


Hogyan kérhetjük számon a Blaha aluljáróban pókember önzetlenségét, vagy egy szamuráj erkölcsi kódexét? Pest vármegyén Völgyzugoly szokásait? Ismerős a helyzet…

Az Európa nevezetes zenei tájait bemutató sorozat első koncertje északra kalauzol, az ott élő népek sajátságos világát, színeit és ízeit…

A Koyaanisqatsi sikere után az amerikai rendező, Godfrey Reggio műhelyében megszületett a Qatsi trilógia.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!