Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Harcsa Veronika–Gyémánt Bálint Quartet

Harcsa Veronika–Gyémánt Bálint Quartet

Harcsa Veronika és Gyémánt Bálint a történetmesélés mesterei. Szerethetőségük egyik titka, hogy hangzó történeteikre rendre rezonálnak hallgatóik.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. június 27. csütörtök, 20:00

Mindketten bő évtizede a magyar jazzélet legmeghatározóbb művészei közé tartoznak, és külföldön is nagy elismertségnek örvendenek. Sokoldalúságuk nem csak a zenében mutatkozik meg: Harcsa Veronika például 2014 óta saját udvart vezet a Művészetek Völgyében. Több közös zenekaruk, projektjük közül jó ideje működik akusztikus duójuk, eddig két közös lemezt készítettek ebben a felállásban. Legújabb lemezük címe, a Shapeshifter utalás arra, hogy a kelet-európai ritmikát a kortárs jazz dinamizmusával vegyítő, igéző dallamokkal és lebilincselő groove-okkal átszőtt zenéjüket az eredeti duófelálláshoz képest immár egy belga ritmusszekcióval kiegészülve rögzítették. A két virtuóz zenésztársat, Nicolas Thys bőgőst és Antoine Pierre dobost Harcsa Veronika brüsszeli tanulmányai során ismerte meg. Kreatív támogatásukkal a lemezen szereplő dalok még erősebb jelenléttel szólalhatnak meg - minden bizonnyal koncertkörülmények között is.
A zenék és szövegek nagy része ez alkalommal is Harcsa Veronika munkája. A dalok a jazz nyelvén mesélnek történeteket arról, milyen napjainkban fiatalnak és igazi páneurópainak lenni, hogyan lehet békére, boldogságra találni a zajos városok, az olcsó repülőjegyek és a közösségi média felgyorsult világban.

ének: Harcsa Veronika
gitár: Gyémánt Bálint
bőgő, basszusgitár: Nicolas Thys
dob: Antoine Pierre

Ajánlatunk


Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Ajánló


Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!