Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Három a magyar vígasság

Három a magyar vígasság

Zenés kabaré két részben.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 19. péntek, 19:00

A magyar zenés műfaj hőskorából és az emblematikus pesti kabaré nagy hagyományaiból merít a három közkedvelt nevettető, a Vidám Színpad egykori vezető komikája Nyertes Zsuzsa, valamint a Mikroszkóp Színpad nagy egyéniségei, az egyaránt Érdemes művész díjjal kitüntetett Helller Tamás és Beregi Péter legújabb műsora, a "Három a magyar vigasság!".
A derű és a vidámság nagykövetei, akik hosszú évtizedek rutinjával lépnek színre, életkorukat meghazudtolva, fáradhatatlanul szórakoztatnak, határon innen és túl.

Lesz itt kérem minden, mi szem-szájnak ingere: utánozhatatlan bájjal átszőtt sanzonok, örökbecsű kuplék, különleges magánszámok, népszerű paródiák és a televízióból is jól ismert fergeteges kabaréjelenetek!
Hölgyeim és Uraim! Kérem készítsék fel rekeszizmaikat, a hosszan tartó nevetés garantált!

Közreműködnek:
Nyertes Zsuzsa
Heller Tamás (Érdemes Művész)
Beregi Péter (Érdemes Művész)

Ajánlatunk


A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Megújult műsorral, új fellépőkkel térnek vissza az Illúzió Mesterei Szentendrére!

Adott két nem könnyű ember: Vernon, a befutott, sikeres slágerszerző, és Sonia, a kezdő dalszövegíró, akik mindketten hivatásuk megszállottjai. Sonia korábbi párja láthatatlanul, de egyre agresszívebben közéjük furakodik. Így lesz a kétszemélyes játékból Édeskettes hármasban.

Ajánló


Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról.…

19:00 Kapunyitás 20:00 Beton.Hofi 22:00 Krúbi Beton.Hofi Rap Artist Krúbi háromszoros Fonogram-díjas énekes, rapper, zeneszerző, szövegíró. Első dalában, a 2017…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!