Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Határon túli magyar táncegyüttesek előadása - Maros Művészegyüttes: Újraélt figurák

Határon túli magyar táncegyüttesek előadása - Maros Művészegyüttes: Újraélt figurák

Az erdélyi Maros Művészegyüttes Újraélt figurák című előadását láthatja az érdeklődő közönség, amelyben Közép-Erdély gazdag néptánchagyományait mutatják be

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. március 23. szombat, 19:00

E térség sokszínű világát egyrészt a klasszikus, jól ismert néprajzi tájak találkozása, azok átmeneti formákban való egymásba olvadása, másrészt az etnikai sokszínűségnek köszönhető tánc- és zenei formavilág tarkasága adja. Az együttes válogatása tánctípusokban, zenei világban, viseletekben és tánc-hangulatokban egyaránt változatos.
Sor kerül Gerendkeresztúr, Dombó, Györgyfalva, Csabaújfalú vagy Girolt hagyományának bemutatására. A magyar néphagyomány erős megjelenítése mellett a küküllőmenti cigány és román ízek is láthatóak e műsorban, amely érzelmi sokszínűségre is törekszik. A figurák, melyek múltba vesztek, még nagy múltú táncos falvakban is újraélednek a táncosok lábán, és erős táncélményt jelenítenek meg az előadásban, mely nem nélkülöz humort és gondolati mélységeket sem.

Rendező – koreográfus :  Varga János
Zenekarvezető : Moldován – Horváth István
Tánckarvezetők : Törzsök Zsuzsánna és Farkas Sándor Csaba
Menedzser - igazgató : Barabási Attila Csaba

Ajánlatunk


Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

2021. június 18-án Gaby Pepito vőlegényével, Brian Laundrie-val útra kelt, hogy valóra váltsák sokak elérhetetlen álmát, és világgá menjenek egy lakóbusszal. Az út eredetileg októberig tartott volna, akkorra terveztek megérkezni a lány szüleihez.

„Rájöttem, hogy az emberek soha nem fognak megváltozni. Mindig hagyni fogják, hogy az okosabb és erőszakosabb ember uralkodjon rajtuk. Aki mindent mer, annak lesz igaza! Aki felrúgja a szabályokat, az hozza majd a törvényeket, és aki a legtöbbet meri, annak az igaza lesz a legerősebb. És ráébredtem, hogy a hatalom mindig annak a kezébe kerül, aki hajlandó megragadni. Hogy csak merni kell. Ennyi az egész. És akkor elhatároztam, hogy én merni fogok.”

Ajánló


Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!