Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Haydn reflexiók

Haydn reflexiók

Műsor:
Balogh M.: Sinfonia Nr. 1 (ősbemutató)
J. Haydn: G-dúr szimfónia, No. 47, Hob.I.47

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. június 2. csütörtök, 19:00

Haydn reflexiók

Vezényel: Rajna Martin

A Győri Filharmonikus Zenekar ebben az évadban rezidens zeneszerzőként működik együtt a kortárs magyar zene egyik legegyénibb hangú komponistájával, Balogh Mátéval: a Kamarazenekari Hangversenybérlet záró koncertjén a zeneszerző új művének, zenekarra írott Szimfóniájának ősbemutatóját hallgathatják meg a zenebarátok. Az Evangélikus Öregtemplomban rendezett hangversenyen a Győri Filharmonikus Zenekar Kamarazenekarát Rajna Martin dirigálja.
A bécsi klasszika egyik legfontosabb műfaja, a több tételes szimfónia történetének egyik kulcsszereplője Joseph Haydn, aki több mint száz darabjával önálló fejezetet írt annak történetébe. A mester a zenei invenció legmagasabb szintjét képviselő szimfóniatermését ez alkalommal az 1772-ben komponált 47. G-dúr hangnemű darab képviseli.

A hangverseny a Magyar Klasszikus Zene Napja rendezvénysorozat részeként, az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatásával valósul meg.

Ajánlatunk


„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Ajánló


43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!