Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


HÁZIBULI 1989

HÁZIBULI 1989

Házibuli 1989
- élmények elsőkézből -
Mindenki volt fiatal, de kevesebben voltak ötvenesek.
Mi most azok vagyunk!
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. június 17. szombat, 20:00

És visszarepítünk mindenkit korosztályunkból abba az évbe, amikor az érettségi botrányt kavart, de a Moszkva térből film lett, Madonna még csúcson volt, Janet Jackson Rhythm Nation 1814 dala szólt az MTV-ből, de Tina Turner volt a Queen, amikor a Szomszédok és a Parabola között élőben néztük végig ceauşescuék elvágódását a falnál, amikor másodszor mentünk vissza a jövőbe, egy világ állt fel az asztalra: „O Captain! My Captain!”, s elindult a Simpson család, amikor rendszert váltani kezdett az ország, s búcsút vettünk az ideiglenes barátainktól, de már Köztársaságként .
Jó kis év volt ez az 1989! Jöttök táncolni?

Ajánlatunk


Középkori balladák sokszor adtak hangot a nők társadalomban betöltött, mennybe emelt vagy épp porba tiport helyzetéről. Női sorsok elevenednek meg a A mennybe vitt leány című dalesten, ahol egy csokor középkori magyar népballada hangzik el.

Hogyan kérhetjük számon a Blaha aluljáróban pókember önzetlenségét, vagy egy szamuráj erkölcsi kódexét? Pest vármegyén Völgyzugoly szokásait? Ismerős a helyzet abszurditása? Nem véletlen. A világirodalom egyik legizgalmasabb magányos hőse ihlet minket, egy szélmalmokkal, és a valódi bűnnel szembeszálló szent fantaszta, az igazság groteszk bajnoka. Hogyan reagál a társadalmunk egy alig hetven kilós önjelölt huszárezredre? What would Kinizsi do?

A Neoton Família az egyik legnépszerűbb magyar popzenei együttes. Angol nevük: Newton Family, ezutóbbi néven jelent meg több lemezük Japánban, Nyugat-Németországban, Argentínában és Spanyolországban.

Ajánló


ALESZJA POPOVA ÉS ARHANGLESZKI VLADIMIR TÁNCSTÚDIÓJA ÉVZÁRÓ BALETT GÁLA

A jazz, blues, rock és funk iránt egyaránt fogékony gitáros, Mike Gotthard ezen a novemberi estén saját jazz-rock világába hívja…

A közelmúltban elhunyt, 80 esztendeje született zeneszerző emlékére rendezett koncerten egy korai elektronikus zenei kompozíciója és egy kései kórusműve mellett…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!