Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Hegedűs a háztetőn

Hegedűs a háztetőn

Kedves Nézőink!
Örömmel értesítjük Önöket, hogy a hétvégi Hegedűs a háztetőn előadásokra, a Fertőrákosi Kőfejtő és Barlangszínházban, elérhető néhány utolsó pillanatos jegy!
Felhívjuk kedves nézőink figyelmét, hogy a C szektor ezen helyeiről korlátozott a rálátás a színpadra. A díszletmozgás néhány jelenetben takarja a cselekményt.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. augusztus 5. szombat, 20:00

Hegedűs a háztetőn

Sheldon Harnick - Jerry Bock - Joseph Stein: Hegedűs a háztetőn című műve a Budapesti Operettszínház előadásában lesz látható a Fertőrákosi Barlangszínházban ezen a nyáron. A musicalt Bozsik Yvette rendezte, és az operett világ legkiválóbb művészei Földes Tamás, Kalocsai Zsuzsa, Oszvald Marika, Gubik Petra, Szolnoki Tibor, Dénes Viktor, Vásári Mónika, Füredi Nikolett és még sokan mások játszanak benne. A közismert mű átmenetet képez az operett és a musical műfaja között, páratlan zenei világával és keserédes humorával szólítja meg a nézőket, s a barlang kivételes helyszínén is megdobogtatja majd a szíveket augusztus első hétvégéjén..

Ajánlatunk


Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

Ajánló


“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább,…

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!