Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Hogyan lehet szabadulni egy nárcisztikus hálójából?

Hogyan lehet szabadulni egy nárcisztikus hálójából?

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. november 27. kedd, 19:00

Mikor és hogyan kellkilépni, és hogyan lehet felépülni egy érzelmileg bántalmazó kapcsolatból?

Hogyan tud egy bizonytalan, érzelmileg bántalmazott nő magabiztos, egészséges önérvényesítésű emberré fejlődni?

A HVG Extra Pszichológia Szalon vendégei, Orvos-Tóth Noémi és Bihari Viktória két szemszögből, a pszichoterapeuta és a túlélő nézőpontjából beszélgetnek a nárcizmusról, a felépülésről – és  a témában most megjelent könyveikről.

Ahogy minden Szalonunk során, itt is lehetőség nyílik majd kérdezni a szakemberektől.

 

Vendégek: 

Orvos-Tóth Noémiklinikai és mentálhigiéniai szakpszichológus, pszichológia szakos tanár. Főbb érdeklődési területei a transzgenerációs átadások, a korai kötődés felnőtt párkapcsolatokra gyakorolt hatásai és a traumák élethosszig tartó befolyása.  A terapeuta esetei sorozatban az Egy nárcisztikus hálójában című új kötete a HVG Könyvek gondozásában jelenik meg.

Bihari Viktóriaaz ELTE padjait koptatta, majd volt gyorséttermi eladó, bébiszitter és nyomdaisegédmunkás – meg még ezer más – is. 2010-ben egy videótéka alkalmazottjaként kezdte a Tékasztorik című blogot, melyből később könyv és film is készült. Jelenleg kreatív írás- és social media oktatással foglalkozik, illetve előadásokat tart depresszió, pánikzavar és nárcizmus témakörökben. Az Egy negyvenes szingli majdnem (!) elcseszett élete című új kötete a HVG Könyvek gondozásában jelenik meg.

 

Időpont: 2018. november 27., 19:00 – 20:30
Helyszín: Budapest Music Center, 1093 Mátyás u. 8.

 

Jegyár: 1900 Ft* 
*A jegy árából 1000 Ft a helyszínen HVG Könyvekre levásárolható. Minden látogatónkat megajándékozzuk a HVG Extra Pszichológia Teszt magazin legutóbbi számával.*

Ajánlatunk


A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű. Meséjében szegény, beteg nagymamájának gyűjt könyöradományokat. Kettejük barátsága akkor kezdődik, amikor kiderül, hogy mindketten a Riviérán kívánnak turistákat kifosztani, és rájönnek, hogy szövetkezve könnyebb. A Steve Martin és Michael Caine játékával fémjelzett film nem véletlenül ihlette meg a „színházcsinálókat”. A fordulatokban gazdag és rendkívül humoros történet kiváló zenével fűszerezve robbant be a Broadwayre, útját azóta is töretlen nevetésorkán, tapsvihar és díjeső övezi.

Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

Ajánló


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja…

keserves bohózat két részben

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!