Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


HoldonGolf Projekt-Felül a gálya előadás
4

HoldonGolf Projekt-Felül a gálya előadás

..hol van most Petőfi? Nincsen se Pilvax, se márciusi ifjak, de különben is, messze van már az a 19. század. Maradt nekünk a humor, meg a szövegek - és visszaemlékezések tömkelege..

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. február 23. csütörtök, 19:00

HoldonGolf Projekt - Felül a gálya előadás

„Habár alul a víznek árja", ám a mai gályák már nem is azok a süllyedős fajták. Olyan biztosan ülik meg a hullámokat, hogy talán nincs is olyan tengeri vihar, mely a mélybe sodorhatná őket.
És hol van most Petőfi? Nincsen se Pilvax, se márciusi ifjak, de különben is, messze van már az a 19. század. Maradt nekünk a humor, meg a szövegek - és visszaemlékezések tömkelege.
Ezeket felhasználva alkotta meg ezt a zenés estet Kathy Zsolt színész, Petruska András gitárvirtuóz, és Maszkura (Bíró Szabolcs) harmónikaművész. Az esten vár továbbá az a Petőfi, aki egy fokkal közelebb áll a valósághoz, és ezáltal hozzánk is.

Ajánlatunk


A zenében a historizmus nemcsak azt jelenti, hogy korabeli hangszerek kópiáin szólalnak meg régi művek: olykor azt is, hogy az előadók felelevenítenek egy olyan szokást, amelynek több évszázada hódoltak a zenekedvelők.

A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja férjét ebben a sokat dicsért panzióban. Rögtönözni kell! Villámgyorsan „létrehoznak” egy szállodát..

Ajánló


Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar…

“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább,…

Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!