Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Holdviola 10 Éves Jubileumi Nagykoncert

Holdviola 10 Éves Jubileumi Nagykoncert

Vendég: Szinva Art Társulat táncosai

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. december 28. péntek, 19:00

Látványos nagykoncerttel zárja jubileumi előadássorozatát december 28-án a megalakulásának 10. évfordulóját idén ünneplő Holdviola.

A zenekar visszatér a kezdetekhez, hiszen 2008-ban a miskolci Művészetek Házában mutatta be először élőben magyar népdalokból táplálkozó különleges produkcióját. Ezzel az előadással indult a 10 éve tartó sikersorozat, melyet előbb Fonogram Magyar Zenei díjjal, majd a közelmúltban megyei Prima Díjjal ismertek el. Ennél is többet jelent a zenekar tagjainak, egyre gyarapodó közönségük támogató szeretete, mely hozzájárult ahhoz, hogy hazánk színpadai mellett, az USA-tól Kazahsztánig bemutathassák színvonalas előadásaikat.   

A Holdviolától a 10 év alatt megszokhattuk, hogy élőben is minőséget garantálnak. Így lesz ez a jubileumi zenei- és táncelőadáson is, mely minden elemében részletesen kidolgozott, a zene, a tánc és a vizualitás tökéletes összhangjával kínál feledhetetlen élményt a nézőknek. A csapat egyedülálló zenei világával szerves egységet alkotó csodálatos tánckoreográfiák Maródi Attila, a Szinvavölgyi Néptáncműhely művészeti vezetőjének alkotásai, melyeket ezúttal is a Szinva Art társulat táncosai visznek színpadra. A zene és tánc harmóniáját különleges fény és vizuális effektek erősítik majd.

Minden korosztály számára tartalmas kikapcsolódást kínál az évzáró előadás, melyen az elmúlt 10 év közönségkedvencei mellett újdonságokat és ritkábban játszott dalokat is hallhat a közönség.

 

Jegyár: 3900 Ft


 

Ajánlatunk


A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events most az egyik legkülönlegesebb műsorával tér vissza Budapestre.

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Ajánló


A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai…

Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!