Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Hot Jazz Band, Micheller Myrtill - Szalóky Béla
3

Hot Jazz Band, Micheller Myrtill - Szalóky Béla

Hot Jazz Band koncert
vendég: Micheller Myrtill és Szalóky Béla

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. április 14. vasárnap, 19:00

A Hot Jazz Band-et már nem kell bemutatni a közönségnek. Az országban szinte egyedüliként a zenekar muzsikája a húszas–negyvenes évek jazz-éráját idézi. A szinte már hozzáférhetetlen magyar dalok és filmslágerek korhű előadását eleveníti fel a zenekar a koncerten. A hiteles tolmácsoláshoz Bényei Tamás a zenekar alapítója kialakított egy különleges, csak régi magyar gramofonlemezeken hallható énekistílust.  A kitűnő zenészek kellő humorérzékkel és könnyedséggel elevenítik fel a szvingkorszak aranykorát.
A zenekar vendége lesz két kiváló 22. kerületi művész: Micheller Myrtill énekesnő és Szalóky Béla trombitaművész.
Sodró szving, pattogós dixieland, charleston és rag - legyen szó bármilyen klasszikus stílusról, a Hot Jazz Band mesterfokon mutatja be közönségének!

Jegyár: 3200 Ft

Ajánlatunk


Évnyitó vagy szülői értekezlet? Napközi ügyelet és portfólió készítés? Mit tegyünk, ha a tanár kollégák játszmákba hajszolják egymást és visszaélnek a helyzetükkel? Mi történik, ha a megannyi dolgozat javítása vagy az iskolai kirándulás kihat a pedagógus magánéletére?

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Claude Magnier legendás bohózatában Louis de Funès 13 év alatt több mint hatszázszor játszotta Barnier szerepét – amit filmen később Sylvester Stallone tett ismertté az egész világon.

Ajánló


Modeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

A musical zenéje sokféle műfajból merít, igazán színes, magával ragadó hangzásvilágot teremtve, több igazi sláger is felcsendül a darabban.

Solymosi Tamás – Mirzoyan Albert – Prokofieva Irina – Jiří Kylián – Harald Lander KLASSZIKUS BRAVÚROK Négy egyfelvonásos balett három…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!