Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


HUNGARIAN NIGHTS

HUNGARIAN NIGHTS

A Hungarian Nights című musical Mariner Pezza és Cheryl Kemény által írt két felvonásos zenés-táncos darab.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. augusztus 16. péntek, 19:00

A mű  Erdélyben a 19. században játszódik, melyben egy gróf és a szerelme történetét ismerhetjük meg, zenékkel, énekekkel és látványos táncokkal elmesélve.

Az előadásban a norwalki Crystal Theater (USA )  énekesei  és a Liget Táncegyüttes táncosai szerepelnek, összesen mintegy 40 művész.

A darab angol nyelvű , így a feliratozás ( projektoros kivetítés)  segíti a megértést .

Főszereplők:  
Emma Rogers 
Sam Patterson 
Cidalia Kettles 

Koreográfus : Paár Tibor 
Rendező : Cheryl Kemény

Rövid videóklipp  a darabról :
https://www.youtube.com/watch?v=BISDC1oqbSs&t=1s

Műsoridő : kb 2 x 45  perc 

A két társulat honlapja:
https://crystaltheatre.org/
http://ligettanc.hu/

Ajánlatunk


A teremtő szellemű Philippe Herreweghe saját alapítású, világhírű műhelyeivel: a Collegium Vocale Gent kórusával és az Orchestre des Champs-Elysées zenekarával lép a Müpa színpadára. Mint közismert, repertoárja nem korlátozódik a szigorúan vett régizenére: Monteverditől Stravinskyig, Gesualdótól Dvořákig mindent vezényel, ami felkelti érdeklődését.

Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja ez nem), egyszer elhangzik az a szó, hogy 'zsidó', egyszer az, hogy 'cigány'. Lesz füst, stroboszkóp, hangos zene, riasztó hangeffektek, zaj, káosz, kosz és több liter művér.

Gaetano Donizetti AZ EZRED LÁNYA Vígopera két felvonásban, prózai jelenetekkel, francia és magyar nyelven, magyar, angol és francia felirattal

Ajánló


Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt…

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

A Love Letters című kétszemélyes színdarab az amerikai szerző egyik leggyakrabban játszott műve, amely mosolyogtató és könnyfakasztó jeleneteivel a világ…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!