Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


IGAZÁBÓL KARÁCSONY - SZIMFONIKUS KONCERTSHOW

IGAZÁBÓL KARÁCSONY - SZIMFONIKUS KONCERTSHOW

A Budafoki Dohnányi Zenekar előadásában a legnépszerűbb nemzetközi karácsonyi dallamok csendülnek fel a klasszikus zene és a popzene világából.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. december 28. péntek, 19:00

A Budafoki Dohnányi Zenekar hagyományteremtő jelleggel, az idén december 28-án is “igazából megünnepli a karácsonyt”! Ezen az estén a Papp László Budapest Sportaréna egy valódi szimfonikus koncertshow-nak ad otthont, amely izgalmasan ötvözi a zenét a tánccal és a képpel, ünnepi kikapcsolódást nyújtva gyermeknek és felnőttnek egyaránt.

A legnépszerűbb nemzetközi karácsonyi dallamok csendülnek fel a klasszikus zene és a pop világából. A koncertshow-t látványos légtornász- és tánc-betétek, valamint vetítés teszi még fergetegesebbé.

A különleges este során közreműködik Roby Lakatos (hegedű), a Sárik Péter Trió, a Swing à la Django, Szemere Zita, Fellegi Anna, Tóth Olivér énekesek, a Coincidance, az Adol Tánccsoport, a Magyar Légtornász Szövetség, a Jubilate Leánykar, gyermekkarok és a Budapesti Akadémiai Kórustársaság. Vezényel: Hollerung Gábor.

A műsorban többek között hallhatják majd Britten: A Ceremony of Carols, Vivaldi: Négy évszak – Tél című műveit, Bach: 147. kantátát jazz feldolgozásban, Csajkovszkij: Diótörő-részleteket, Händel: Messiás-részleteket (nem csak klasszikus megközelítésben), filmzenéket a Reszkessetek betörőkből és a Polar Expresszből, egy nemzetközi karácsonyi egyveleget szimfonikusokra, és természetesen az Igazából szerelem című film két kultikus dalát is.

Ajánlatunk


Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

Móricz Zsigmond története nagyon is időtálló témát jár körül: hogyan irányítják a nők a férfiakat a háttérből? A darab végére kiderül, az asszonyok furfangja nem csak napjainkban, a régi időkben sem ismert határokat.

Ajánló


Mogyeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar és angol felirattal

Az eutanázia kérdése az ókor óta foglalkoztatja a közvéleményt. Szókratész, Platón és Seneca is támogatta, de az orvostudomány megalapítója, Hippokratész…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!