Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Így viszik át - Nyáry Krisztián alapján

Így viszik át - Nyáry Krisztián alapján

Fiatalos időtlenség, másfél órás szerelemszkeccs Nyári Krisztián közösségi médiát is felforgató Így szerettek ők kötetei alapján.
Azoknak, akik csaltak, és azoknak, akik megcsalattak. Azokkal, akik imádtak. Gyűlöltek. Cseréltek férjet, feleséget, nemet, ágyneműt, rímképletet.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. november 23. kedd, 15:30

Tóth Réka Ágnes: ÍGY VISZIK ÁT
irodalmi szerelemszkeccs
Nyáry Krisztián írásai alapján

Előadja:
Bakonyi Alexa
Döbrösi Laura
Mohai Tamás

Dramaturg: Horváth János Antal

Látvány: Lollipop Factory (Szlávik Júlia tervei alapján)

Rendező: Erdeős Anna

Fiatalos időtlenség, másfél órás szerelemszkeccs Nyári Krisztián közösségi médiát is felforgató Így szerettek ők kötetei alapján.
Azoknak, akik csaltak, és azoknak, akik megcsalattak. Azokkal, akik imádtak. Gyűlöltek. Cseréltek férjet, feleséget, nemet, ágyneműt, rímképletet. De egy valamit soha: a kiolthatatlan szerelmet, amelyet, ha kellett, a szájukban vitték át – a túlsó partra.
Egy este harminchat fokos lázban. Ebéd Kosztolányi Dezsőék otthonában. A telefonbeszélgetés, mielőtt Böhm Aranka kiugrik az ablakon, az elsőről.

Ajánlatunk


A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde egy olyan világ őrzői, melyet a közösség és vallás előírásai határoznak meg. Lányaik azonban már saját kezükbe akarják venni az életüket, szerelemből akarnak férjhez menni.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Ajánló


A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

A Szép nyári nap című musical valamikor a hetvenes években játszódik Bácsszentmárián, egy olyan építőtáborban, amelyik közel van a jugoszláv…

Pietro Mascagni PARASZTBECSÜLET / MESSA DI GLORIA Koncertszerű előadások magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!