Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


II. Budapest Légtorna Fesztivál-Silk-Karika-Hammock

II. Budapest Légtorna Fesztivál-Silk-Karika-Hammock

A nagy sikerre való tekintettel, idén ismét megrendezésre kerül a II. Budapest Légtorna Fesztivál!  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: március 23. szombat, 7:30

A nagy sikerre való tekintettel, idén ismét megrendezésre kerül a II. Budapest Légtorna Fesztivál! A rendezvényt ezúttal is a Hortobágyi Károly-díjas artistaművész, illetve a Magyar Légtornász Egyesület alapító elnöke, Vincze Tünde szervezi.

Mi várható a 2 napos fesztiválon? Légtorna Bajnokság, Ünnepélyes eredményhirdetés, illetve a Best of Hungary Légtorna Gála. Március 23-án, szombaton a Karika, Silk és Hammock Bajnoksága, majd március 24-én, vasárnap a Freestyle kategória Bajnoksága zajlik majd a Fővárosi Nagycirkuszban.

Zsűri, aki dönteni fog a légtornász versenyzők helyezéséről: Aurelia Cats, Kovács Gábor Dénes, Berki Krisztián, Kristóf Krisztián, Szlavkovszki Zsolt, Murainé Szakáts Ildikó, Fekete Péter, Teszák Mariann és Túri Lajos. Az esemény fővédnöke Ancsin László lesz, a Zsűri elnökének pozícióját pedig idén is Maureen Endresz veszi fel. A zsűri döntése alapján nem csak az arany-, ezüst- és bronzérmeseket díjazzuk, de különdíjban részesítünk további 11 versenyzőt is. A sportesemény házigazdája Dénes Tamás lesz. A Bajnokság Ünnepélyes eredményhirdetéssel zárul, melyet szintén Dénes Tamás vezet, illetve csatlakozik hozzá Köllő Babett is.

Március 24-én, vasárnap kerül sor a Best of Hungary Légtorna Gálára, melynek házigazdája Köllő Babett és Maka Gyula lesz. Gyula évekig elengedhetetlen arca volt a Fővárosi Nagycirkusznak, így a hangulat garantált lesz!

Ajánlatunk


A Kossuth- és Liszt-díjas dalszerző előadóművész a legnagyobb örömünkre 60 év óta aktív szereplője a magyar dalkultúrának, és gondosan eltervezett zenetörténelmi tárlatvezetésre készül egy kétrészes nagykoncerten az Erkel Színházban, 2024. október 23-án.

A nagy érdeklődésre való tekintettel, dupla Geszti Sixty koncert az Arénában!

Giuseppe Verdi AZ ÁLARCOSBÁL Opera három részben, három felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Ajánló


Az ország egyik legismertebb rockzenekara az EDDA Művek 2024. július 27-én Gárdonyban, a Surfcampingben lép fel!

Új névvel, új helyszínen, de a megszokott, felfokozott, összetett képi és zenei élményt nyújtó formával és minőséggel várjuk közönségünket november…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!