Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


II. Fővárosi Palotakoncertek - "Tavaszköszöntő"

II. Fővárosi Palotakoncertek - "Tavaszköszöntő"

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. március 30. szombat, 19:00

Leírás:

 

A Duna Palotában köszönti a tavaszt a „Fővárosi Palotakoncertek”

 

Második alkalommal rendezi meg a Magyar Kamarazenekar a „Fővárosi Palotakoncertek” hangversenysorozatot. Ennek keretén belül az Együttes Budapest patinás palotáiban ad koncerteket az épületek miliőjének megfelelő műsorral, egyúttal megismerteti a közönséggel az épületek történetét, érdekességeit. 2019. márciusában újabb különleges helyszínre, a Duna Palotába kalauzolja el a Zenekar az érdeklődőket.

 

Március 30-án 19 órától „Tavaszköszöntő” est keretében első alkalommalhallhatja a közönség a Magyar Kamarazenekar vonósnégyesét, amelyet Bánfalvi Béla Liszt-díjas hegedűművész vezet.

 

Aműsoron elhangzik:

 

J. Haydn: g-moll Reiter Quartett

W. A. Mozart: G-dúr vonósnégyes

---------------------------------------

A. Dvorak: G-dúr vonósnégyes

 

Az est házigazdája: Zelinka Tamás.

 

Jegyek kaphatók a Broadway.hu és a Jegy.hu jegyiroda országos hálózatában 2990 Ft-os egységáron.

 

A Magyar Kamarazenekartmind Magyarországon, mind nemzetközi téren nagy elismerés övezi, a magyar és külföldi rangos fesztiválok, koncerttermek rendszeres fellépője, világhírű magyar és külföldi szólistákkaldolgozik együtt, többek között Baráti Kristóf hegedűművésszel, Mischa Maisky csellóművésszel, Bogányi Gergely zongoraművésszel. A Magyar Kamarazenekar alapítója, vezetője és koncertmestere Bánfalvi Béla Liszt-díjas hegedűművész, aki közel ötven éves pályafutása alatt a világ legpatinásabb helyszínein kápráztatta el a közönséget művészetével, és világhírű zenészekkel lépett színpadra. Együtteseivel bejárta a világot, közel ötven lemeze jelent meg. Munkásságáért a Liszt Ferenc-díj mellett többek között Bartók-Pásztory-díjjal és a Magyar Köztársaság Arany Érdemkeresztjével tüntették ki.

Ajánlatunk


Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Ajánló


Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!