Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Illúzió  mesterei

Illúzió mesterei

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. január 25. szombat, 19:00

Egy felejthetetlen este résztvevői lehetnek, akik ellátogatnak az Illúzó Mesterei showműsorra Gödöllőre. A műsorban szereplő előadók nemzetközi TV show-k, rangos fesztiválok és óceánjáró luxushajók rendszeres fellépői.

 

Las Vegas, New York, Peking, Dubai, Párizs és Monte Carlo színpadai után most készek arra, hogy a gödöllői közönséget is elvarázsolják! Nincs ahhoz fogható, mint élőben látni a varázslatot. Itt nincsenek kameratrükkök: a hihetetlen illúziók a nézők előtt, sőt, azok bevonásával történnek. Ketté vágott nők, lenyűgöző kézügyesség, meghökkentő gondolatolvasás és sok minden más egy egész estés, humorban gazdag előadásban. 

 

A műsorban fellép Hajnóczy Soma kétszeres bűvész világbajnok és Nagy Molnár Dávid bűvész világbajnoki ezüstérmes illuzionista.

 

Ne maradjon le erről a felejthetetlen élményről, vegye meg a jegyét még ma!

 

Helyszín: Művészetek Háza Gödöllő

Dátum: 2020. január 25. (szombat) 15:00 és 19:00

Ajánlatunk


A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja férjét ebben a sokat dicsért panzióban. Rögtönözni kell! Villámgyorsan „létrehoznak” egy szállodát..

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

Ajánló


Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!