Broadway Jegyiroda
Jegyiroda:
1075 Bp. Károly krt. 21.
Tel: 06 1 780-07-80 Nyitva: H-P: 10-18

Jegyvásárlás

Program


Inversedance - Fodor Zoltán Társulata: Bohémélet

Inversedance - Fodor Zoltán Társulata: Bohémélet

Puccini operája táncszínpadon - Inversedance – Fodor Zoltán Társulata
BOHÉMÉLET
táncszínházi előadás

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. április 17. szerda, 19:00

Giacomo Puccini Bohémélet című operája a zeneiroda-lom legismertebb művei közé tartozik. Táncszínházi feldolgozásban ezidáig még nem volt látható hazai színpadokon. Az Inversedance Társulat legújabb bemutatójában azonban a tánc nyelvére fordítja az operát, Fodor Zoltán koreográfiájában.
A darab fiatal művészek életét mutatja be, melyet átsző a szertelen fiatalság, a művészlét keserédes és rögös útja, az elhivatottság, a vágyakozás, a mulatozás, és a szerelem. A fiatalos könnyedség azonban nem tart örökké. A halál pecsételi le azt, mely akarva – akaratlan ott van a mindennapokban, apró, kis dolgokban, a meleget adó papírlapok hamvadásában, a kihunyt gyertya olvadó viaszában, a szoba sötétjében, a szerelemben és az emberi élet törékenységében.

Előadják: Az Inversedance Társulat táncművészei és vendégei
Zene: Giacomo Puccini és Gergely Attila
Koreográfus, rendező: Fodor Zoltán

Ajánlatunk


„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Képesek-e arra a hangok, hogy megidézzék egy város látványát, hangulatát, az atmoszférát, amelyet a hely szelleme sugároz? Respighi Róma-triptichonja képes erre. A három szimfonikus költeményből kettőt hallunk ezen a koncerten.

Ajánló


Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett…

„Az ok, ami miatt a Szerelmes Shakespeare-t az irodalommal foglalkozó kutatók és kritikusok is élvezetesnek találják, nem más, mint hogy…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!